janese scrie:detaliaza la fiecare parte vinovata cei 50%!
octav88 scrie:Deocamdata nu se foloseste de f mult timp la noi... o sa se gaseasca si la foaia de plastic ceva nociv, un cusur. Daca sunt asa bune de ce totusi in europa de vest se mai foloseste inca foitza de ceara?
octav88 scrie:Nu! eu ma refeream la altceva in problema cu ceara: chiar si tu daca propria ceara o infestezi apoi o topesti face foi iar o infestezi... pana la un punct cand matca sau albinele fac hic!
octav88 scrie:nu e chiar la fel - rama este intorsa cam la 90 de grade ca dispunere mierii si puietuluinu mai imi aduc aminte ce era inspre urdinish si ce era spre opusul urdinisului... practic rama era impartita in doua nu pe vertical ci pe orizontal
BUNKA scrie:octav88 scrie:nu e chiar la fel - rama este intorsa cam la 90 de grade ca dispunere mierii si puietuluinu mai imi aduc aminte ce era inspre urdinish si ce era spre opusul urdinisului... practic rama era impartita in doua nu pe vertical ci pe orizontal
Explica putin ca nu inteleg...apoi iti pun niste poze cu faguri naturali cu puiet..sa vedem cum e!!
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori