oltenasu scrie:Salut,
In week-end am vazut ca sunt temperaturi ridicate si doresc sa incep si eu cu stimulari cu sirop concentratie 1/1 unde adaug protofil. Cum este mai bine sa fac:
- sa pun siropul in hranitoare
- sa pun sirop direct in ultima rama, pe fata interioara
Mutumsc anticipat,
vladutz scrie:Jenica 67..nu le mai expica omule cu umiditate in stup, daca e frig nu il iau etc. k sasa ei o tin pe a lor...stiu si ei de albine cat stie si nevastamea!
...si inca ceva atotstiutorilor
turta o manaca cum e ea nu o mai transforma ca sa uzeze albina...citit o carte apicultorilor care va dati asa meseriasi(DOCUMENTATIVA)
vladutz scrie:Jenica 67..nu le mai expica omule cu umiditate in stup, daca e frig nu il iau etc. k sasa ei o tin pe a lor...stiu si ei de albine cat stie si nevastamea!
...si inca ceva atotstiutorilor , turta o manaca cum e ea nu o mai transforma ca sa uzeze albina...citit o carte apicultorilor care va dati asa meseriasi(DOCUMENTATIVA)
stoenescu gheorghe-gabriel scrie:"Ruginesc" de la atata apa!!!Nu D-le Albinel?(prea multa umiditate in stup cand mai ales e rece noaptea)
Singura care nu uzeaza e mierea lichefiata!Cand vom avea noaptea de la 10*C in sus merge si siropul. Sanatate!
Albinel scrie:vladutz scrie:Jenica 67..nu le mai expica omule cu umiditate in stup, daca e frig nu il iau etc. k sasa ei o tin pe a lor ...stiu si ei de albine cat stie si nevastamea!...si inca ceva atotstiutorilor , turta o manaca cum e ea nu o mai transforma ca sa uzeze albina...citit o carte apicultorilor care va dati asa meseriasi(DOCUMENTATIVA)
scrii..gramatical..!!pot sa "ma raz ???"
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori