delorin I scrie:Din pacate am facut ceva de genul asta si in toamna- luand-o din carte! Am vazut aici ca reteta lui nea Gica e alta! Dar 100 gr sare de lamaie...nu e cam multa chimicala? De asta nu am facut-o pe asta!
Aurel1959 scrie:delorin I scrie:Din pacate am facut ceva de genul asta si in toamna- luand-o din carte! Am vazut aici ca reteta lui nea Gica e alta! Dar 100 gr sare de lamaie...nu e cam multa chimicala? De asta nu am facut-o pe asta!
Se pune 100ml solutie sare de lamae concentratie 5%.Adica dizolvi 50 grame sare de lamae in1l apa si din ce rezulta pui 100 ml in sirop.
gica scrie:...
Varianta folosita de mine:
Intr-un pet de 2 litri pun 100 grame sare de lamaie umplu cu apa si amestec pana la dizolvare.Aceasta este solutia de sare de lamaie 5%.Continutul ajunge pentru invertirea a 100 kg de zahar.
...
pustu scrie:Aurel1959 scrie:delorin I scrie:Din pacate am facut ceva de genul asta si in toamna- luand-o din carte! Am vazut aici ca reteta lui nea Gica e alta! Dar 100 gr sare de lamaie...nu e cam multa chimicala? De asta nu am facut-o pe asta!
Se pune 100ml solutie sare de lamae concentratie 5%.Adica dizolvi 50 grame sare de lamae in1l apa si din ce rezulta pui 100 ml in sirop.
nea gica ne spune in primul post:gica scrie:...
Varianta folosita de mine:
Intr-un pet de 2 litri pun 100 grame sare de lamaie umplu cu apa si amestec pana la dizolvare.Aceasta este solutia de sare de lamaie 5%.Continutul ajunge pentru invertirea a 100 kg de zahar.
...
la matematica mea da un gram de sare de lamaie la un kg de zahar
daca ma insel corectati-ma
sa traiesti nea gica
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori