ignatov andrei scrie:Trantore, n-am dat eu in tine, dar acum... pun mana pe par! Toata lumea vrea trantori pentru imperechere, iar "trantorul" nostru isi ia zborul?!?!? Fiecare are problemele lui, dar, parca, totusi.... Curaj si fruntea sus! Vine acusica si vremea cand o sa curga mierea pe urdinis! Daca ai vedea ce familii am eu, cu ceata 100% din 15 martie pana ieri (15 aprilie)... Cine cunoaste zona de langa Pascani, adica Helesteni si Volitiresti, stie ce spun! Acolo e patria ceturilor! Si tot nu ma dau batut, pentru ca simt eu ca vine culesul cel mare, iar albinele vor cara ca Fat Frumos... una cat 300 de la ceilalti!
Mai Octave88, tu stii ca la mine nu au cules NIMIC pana acum pentru ca nu au de unde?!? Si nu sunt singurul!
Sau poate ma apuc de crescut matci , cu siguranta iasa mai multi bani decat din miere .
La primul meu roi in anul urmator in iulie a curs mierea pe urdinis la propiu , nu gaseam foite la liber , am bagat vreo 8 rame numai insirmate si 2 foite in magazie si intr-o saptamana au fost construite si full cu miere si m-am dus sa scot prima productie de miere si am lasat o rama construita de ele in magazie (si cum sa incarcat de foarte multa albina sa rupt pana m-am intors eu si curgea valuri, valuri mierea pe urdinis), cu din astea nu ma mai intalnesc eu cat traiesc.
ii pe vine cu siguranta

da nu stim cand ( in care 20 .. ??? ).
grija la feti frumosii aia sa nu se dea altii la ei
Pe an ce trece e tot mai grele , si au trecut destui .