Mihaita scrie:Sa va fereasca Dumnezeu pe toti de ce mi s-a intamplat mie. Dupa ce am desfacut urdinisurile la ei, albinele din stupul gri nu ieseau deloc afara. Dupa ce s-au mai linistit i-am verificat si cand am ajuns la el am vazut ca se rupsesera 3 rame, 2 cu miere si una cu puiet. Singura pe care am salvat-o a fost cea cu puiet, cele cu miere facandu-se praf. Am strans cuibul in 5 rame fiindca multe albine au murit strivite de ramele care s-au rupt. Cele 3 rame care s-au rupt erau vechi si le-am luat de la acel batran de la care am cumparat stupii. Din 6 rame cat aveau in ei vara trecuta, 4 erau vechi si urate. Stupii iam transportat cu o remorca pe 2 roti trasa de un Golf 4.
Pun si cateva poze de cand ii aveam in oras.
Nu vreau sa fiu rautacios dar asta-i rezultatul cand cumparatorul se orienteaza exclusiv dupa criteriul "pretul cel mai mic"
Cumperi stupi de la cte un mosulica ca deh, vinde ieftin si uite cu ce te alegi... rame de-o varsta cu el, faguri mai negri decat negura timpului... si asta-i castigul ca "ai luat la un pret bun"
De cati bani - atata peşte... aşa se zice, nu ?