jonny_it scrie:Si eu as fi interesat sa vad mai multe familii cu matci buckfast. Am avut cateva regine buckfast si am fost cam dezamagit.
cristi_vidican scrie:jonny_it scrie:Si eu as fi interesat sa vad mai multe familii cu matci buckfast. Am avut cateva regine buckfast si am fost cam dezamagit.
Ce anume te-a dezamăgit pe tine?
Cât timp le-ai ținut?
buckfast scrie:nick15 scrie:Buna ziua! Mi-ar place sa vin vara aceasta in vizita la dumneavoastra sa vad cum lucreaza o matca de buckfast. Se poate?
Numai sa ajung acasa cu albinele si sa ma linistesc putin si ne auzim.FlorinBee scrie:Vad ca este decat lansata ideea dar nici-o tentativa de comunicare
Sunt destul de ocupat in perioada aceasta si nu am internet chiar pe toate dealurile.
Ioan Guist scrie:Sustinem subiectiv , argumentam patriotard, si ne-o luam in freza fiinca nimeni nu face nimic dar interzice totul.Daca eu sunt cu vaca si ma ocup de mici si bere, atunci nimeni nu poate si deci interzicem.
Cei mai multi ne uitam ca matza-n calindar cand vedem prima data altceva.Respingem si infieram.Nu mai zic de faptul ca nici macar la ale noastre nu ne pricepem.Suntem bata la capitolul stuparie dar ...liberi la datu' cu parerea despre orice.
Dormim pe noi si ...prea curand nu ne trezim!
Spor la treaba!
Ioan Guist scrie:Unde ma duc sa-mi iau o matca din care sa-mi umplu lazile si arealul.?
Unde ma duc sa iau "fruntea" care sa ma determine sa renunt la alte alternative?
Unde sa ma duc si sa nu fiu ... "injurat" prin oferta ce mi-e expusa?
florinapi scrie:Si totusi,soiul conteaza.
Parerea unuia mai putin calificat.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori