Intelesesem ca ai in vedere o rama fara Hofman cu distantieri sus si jos, de asta am intrebat de distantieri.
Daca ar fi valabile fie si numai jumatate din avantajele pe care le semnaleaza cei care au lucrat in sistem natural si tot merita incercat.
namzeb scrie:Sa nu fie cu suparare,la extractie cum procedati? cred ca si centrifuga este adaptata pentru astfel de faguri,stim ca in perioada de extractie fagurii sint foarte fragili si se distrug foarte usor.Cu respect
namzeb scrie:Sa nu fie cu suparare,la extractie cum procedati? cred ca si centrifuga este adaptata pentru astfel de faguri,stim ca in perioada de extractie fagurii sint foarte fragili si se distrug foarte usor.Cu respect
visanc scrie:E prima data cand aud de asa ceva. Deci este acelasi soi de albina, doar ca nu mai inteapa, ea musca? Dar de ce nu am auzit pana acum deloc de comportamentul asta? ca nu cred ca esti primul care le creste doar pe fagure natural.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori