alekzzu scrie:cat dureaza culesul la floarea soarelui(cu aproximatie) ?
alt stupar scrie::D lasa Hodise... ca-i invit eu![]()
deci, care vreti loc gata gasit la un lan de 600 de hectare, floarea pe maxim tocmai acum, ai ?
a... cat si cum da nectar... asta cum va e norocul, copii !
doritorii, relatii pe MP.
Anitei scrie:De la alea 600 de hectare tovarasul meu (cel cu T4 Rosu) s-a mutat marti si in seara asta se muta si de unde e acuma!
eugen. scrie:In Dobrogea unde sunt eu cu stupina pe Luni -Marti se "gata" floarea... Daca imi da cineva un "pont" bpentru un alt cules sau o floare mai tarzie ii sunt recunoscator. (dau o cheie si am plecat...
)
samuellazea scrie:eugen. scrie:In Dobrogea unde sunt eu cu stupina pe Luni -Marti se "gata" floarea... Daca imi da cineva un "pont" bpentru un alt cules sau o floare mai tarzie ii sunt recunoscator. (dau o cheie si am plecat...
)
Salut Eugen,
Cred ca e prea tarziu acum pentru raspuns si prea departe de tine. Langa Timisoara este cules de FS. Si o sa mai fie cel putin vreo 3 saptamani. Este floare in diferite stadii si destul de multa. Stiu ce zic fiindca am si eu dusi pe ai mei impreuna cu alti stupari.
Toate cele bune
Sami
atty_AR scrie:stiti ceva de hibrizii kLARIKA CS si IMERIA CS de la firma CAUSSADE (franceza) secreta nectar, aduna ceva albinele ???
eugen. scrie:samuellazea scrie:eugen. scrie:In Dobrogea unde sunt eu cu stupina pe Luni -Marti se "gata" floarea... Daca imi da cineva un "pont" bpentru un alt cules sau o floare mai tarzie ii sunt recunoscator. (dau o cheie si am plecat...
)
Salut Eugen,
Cred ca e prea tarziu acum pentru raspuns si prea departe de tine. Langa Timisoara este cules de FS. Si o sa mai fie cel putin vreo 3 saptamani. Este floare in diferite stadii si destul de multa. Stiu ce zic fiindca am si eu dusi pe ai mei impreuna cu alti stupari.
Toate cele bune
Sami
Multumesc pentru raspuns..... singurul de pe aiciStuparii sunt mai secretosi
Nu distanta ar fi o problema... ci cantarul ! Sa bati 800 km si cantarul sa fie pe 0 sub 0 sau cateva sute de grame... Cand toata lumea se vaita ca s a taiat nu stiu ce sa fac ... sa ma risc ? Ieri s a taiat si la mine... cantarul a stationat dupa 19 zile cu plus. Efectiv s a trecut floarea....
cipriandobra scrie:atty_AR scrie:stiti ceva de hibrizii kLARIKA CS si IMERIA CS de la firma CAUSSADE (franceza) secreta nectar, aduna ceva albinele ???
Am sunat la ei si mi-au spus ca Imeria e melifera.
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori