un OM scrie:Ce fel de hranitoare ai, cu ce vrei sa stimulezi familiile, cam cum arata fiecare familie: rame de pastura miere, puiet?
Multumesc de sfaturi tuturor!
Am hranitoare uluc, a zis cel care mi-a facut cutiile ca sunt de 600 ml, dar nu intra chiar atat. Deja le-am dat in seara asta, sirop de zahar invertit (la 3 stupi nu e mare deranjul pt invertire), am facut asa 1 l de apa amestecat cu 5 kg de zahar si 5 g de sare de lamaie dizolvata in prealabil. Dupa ce s-a terminat cu invertirea ( mi-a fost usor, mama mea obisnuia sa ne faca zahar invertit pt consum cand eram copii) am pus 4 l de ceai de menta peste si am mai dat intr-un clocot, sa se omogenizeze. Cand imi vine ce am comandat pe net am tras eu o concluzie asa ca ar trebuie sa le pun si niste Protofil in sirop, la concentratia din specificatia produsului. Macar pana pe la jumatatea lui august.
Familiile arata... intr-un fel.

Arata bine, daca te iei dupa cel care mi le-a dat. Numai ca mi se pare ca au cam putin puiet doar pe 3 rame. Ramele de puiet sunt aproape pline, cu exceptia unei familii, unde mai are cam jumatate de rama de ocupat. Coronitele de la ramele cu puiet sunt destul de mari, s-au unit cu ramele vecine. Cert este ca sunt blande, le-am scos sipcile de la transport le-am pus hranitoarele folosind doar o carpa drept afumator

, fara masca, fara manusi si nu am avut nici o altercatie cu ele. Imediat ce imi vine masca o sa revin cu poze. Echipamentele minime mi le-am comandat pe net, cei de a ACA au preturi aproape duble la majoritatea. Daca aveti ponturi cu furnizori de echipamente bune la preturi decente, sunt deschis la orice sugestii (pe PM, din cate am citit in regulament).