Ala nou scrie:Salutare, azi am avut mai mult timp si am luat stupii la bibilit, rama cu rama - prima data de cand i-am luat. Am mai multe intrebari, dar o sa le pun pe pagina mea. Acum ce ma framanta este ca intr-un stup am gasit lighioana din pozele de mai jos. Scararul este pt a avea o idee despre marime. Nu imi explic pe unde a putut intra. Vad ca are abdomenul mancat.
Doar n-ai un urdinis atat de redus incat o astfel de "lighioana'' sa nu aibe loc sa intre?
Zilele trecute mi-a intrat un Lupul Albinelor intr-un stup. Indata a fost stupul deschis, dar albinele facusera ghem in jurul lui si l-au omorat. Ce se vede acolo la tine pare un rest de molie, poate un fluture de noapte. Este ceva normal si natural, iar albinele trebuie sa fie capabile sa rezolve singure astfel de situatii. Maine poimaine scoteau singure afara acel "cadavru"
Peste noapte nu este imposibil sa intre chiar si vre-un soricel nesabuit, dar acolo isi gaseste sfarsitul. Pe asta il imbraca in ceara si propolis daca e atat de nebun incat sa riste sa intre acolo.