Nu stiu daca cei cu peste 200 de stupi se mai complica cu zaharul...cu invertire cu alea,alea
Sa-ti zic de ce?
Din lipsa de timp.Eu nu cunosc nici macar unul
CORNEL V. scrie:Nu stiu daca cei cu peste 200 de stupi se mai complica cu zaharul...cu invertire cu alea,alea
Sa-ti zic de ce?
Din lipsa de timp.Eu nu cunosc nici macar unul
State scrie:
Domnu' Paul , zahar vrac ai cautat ? Adica la sac de 50kg. Gasisem dar nu mai stiu pe unde , la 2,8lei/kg , singura conditie era sa cumperi minim 300kg. O varianta ar fi sa se cupleze mai multi stupari. Nu e o solutie foarte buna, insa se simte in buzunar. La cei cu peste 200 de stupi e chiar afacere.
paul scrie:Domnu' State, pai chiar asa am nevoie ... Un minim 300 kg !!! Asa am apreciat eu !!! Daca te rog eu frumos nu faci un exercitiu de memorie sa-ti aduci aminte unde ai gasit oferta asta ??? Please ...
Azi am cumparat 100 de kile de zahar de la ... vecini ! Cu 3,5 lei/kg. Numai ca, kilu' nu-i ... kil ! Adica are numa' 930g !!!![]()
![]()
Maine tre' sa renegociez cu distribuitoru' sa-mi mai dea 7 kile
![]()
Oricum o dai, tot prost iesi ...
TDI scrie:Dap. Eu mai ieftin de 4.1 n-am cumparat, anul trecut am dat si 4.2 si 4.5.Dar na.. asta m-a convins ca mierea de rapita e buna pt iernare
)
State scrie:
Daca te referi la vecinii bulgari...ce sa zic.Posibil sa te fi ars. Acel zahar nu se vinde nici in targuri. Nu-l mai cumpara oamenii nici pentru tuica.
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori