Mihaita scrie:Salut tuturor,
Mai merge in perioada asta sa bag mancare lichida la stupi..Apiinvert sau Dulcofruct ceva? Pana pe ce data pot sa mai bag? Sau sa trec la Apifonda?
proapis13 scrie:Mihaita scrie:Salut tuturor,
Mai merge in perioada asta sa bag mancare lichida la stupi..Apiinvert sau Dulcofruct ceva? Pana pe ce data pot sa mai bag? Sau sa trec la Apifonda?
Poti administra hrana lichida in concentratie de 2la 1 si pina sa treci pe apifonda mai treci pe la ...biblioteca![]()
salve
doru c. scrie:De stimulare nu mai vorbim(spui mai sus ca le-ai dat sirop)...iar de completare putem discuta doar daca e nevoie...intai vezi ce rezerve ai in stup,strange cuiburile si daca ai rame cu putina miere descapaceste si pune-le dupa diafragma....Apifonda ....la iarna.....
Mihaita scrie:doru c. scrie:De stimulare nu mai vorbim(spui mai sus ca le-ai dat sirop)...iar de completare putem discuta doar daca e nevoie...intai vezi ce rezerve ai in stup,strange cuiburile si daca ai rame cu putina miere descapaceste si pune-le dupa diafragma....Apifonda ....la iarna.....
Eu vreau sa mai completez rezervele de hrana. Si m-am referit daca pot sa le dau mancare lichida sau solida si pana la ce data. Da, o sa merg la stupi peste 4-5 zile pentru ca e ziua mea pe 11 si nu pot sa ma duc altfel as pleca de maine. Vreau sa le mai completez rezervele de hrana ca sa ma simt eu impacat.
Multumesc mult. Stima.
Mihaita scrie:Eu am pus aceasta intrebare ca nu stiu daca albinele o mai pot prelucra. Daca stiam nu mai intrebam. Am ramas cu un gust amar dupa aceasta intrebare....
Mihaita scrie:proapis13 scrie:Mihaita scrie:Salut tuturor,
Poti administra hrana lichida in concentratie de 2la 1 si pina sa treci pe apifonda mai treci pe la ...biblioteca![]()
salve
Eu am pus aceasta intrebare ca nu stiu daca albinele o mai pot prelucra. Daca stiam nu mai intrebam. Am ramas cu un gust amar dupa aceasta intrebare....
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 27 vizitatori