Deschid acest topic in speranta ca o sa primim un sfat, o idee, un "asa nu", un "eu (am) folosesc(it)" pentru toti cei care ne gandim ca in viitorul mai apropiat sau mai indepartat sa cumparam o centrifuga.
Pentru asta tin sa precizez ca sunt o multime de discutii pe net despre cum sa iti faci o centrifuga (marea majoritate intr-un butoi de plastic), exista si varianta extrag la un prieten sau caut o centrifuga folosita care sa fie cat mai ieftina; nu despre asa ceva as dori sa ne spuneti.
Concret:
- suma maxima undeva la 1500 RON;
- manuala;
- cum in viitorul apropiat este posibil sa trecem prin toate variantele de rame (trebuie sa dam cu capul de sus si noi), sa suporte cat mai multe tipuri 1/1, 3/4, 1/2 ... etc;
- neaparat inox (cos, vas, angrenaj fier);
- tabla daca se poate sa fie mai groasa ca o pagina A4
- tangentiala sau radiala ?
- poate este bine sa mai asteptam si sa ne extindem spre o suma mai mare ?
Va rog ca in raspunsurile date sa va amintiti de momentul in care ati fost pusi in aceasta situatie si ca aceasta investitie (in foarte multe cazuri) va fi recuperata in mai multi de 3-4 ani.
Va multumesc anticipat!
p.s: am o rugaminte fata de administratori sa aiba putina ingaduinta fata de cei care vor posta un nume de firma sau imagini cu o usoara tenta de publicitate;