salut , din cate stiu eu , viespii , sunt foarte afectati de nush ce substanta din motorina si nu benzina , pulverizati motorina peste ele fara sa dati foc si ati rezolvat problema . o noapte mai racoroasa ar fi binevenita
spor
marius_vfp scrie:salut , din cate stiu eu , viespii , sunt foarte afectati de nush ce substanta din motorina si nu benzina , pulverizati motorina peste ele fara sa dati foc si ati rezolvat problema . o noapte mai racoroasa ar fi binevenita
spor
si am fost placut impresionat de rezultate.

almasel scrie:Anul asta a fost destul de greu din punct de vedere apicol. Am ajuns in septembrie si mi-am zis ca a mai trecut un sezon (cu bune si cu rele). Pana acum vreo saptamana, cand a inceput o alta pacoste: atacul viespilor!!!!
In zona stupinei mele sunt cu miile, iar masurile pe care le-am luat par fara nici o sansa. Cam la 2 zile golesc capcanele ca se umplu de mortaciuni, plus ce reusesc sa omor eu pe urdinise sau pe lazi sau chiar din zbor cu o bucata de scandura dintr-un podisor...
Pana acum a cazut prada un mic roisor (un fost nucleu de imperechere ajuns la 2 rame de albina)... Cine mai ce o mai fi pana da inghetul...
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 62 vizitatori