mihai33 scrie:italianule...am avut o depopulare a nucleilor de speriat, 30% saptamanal, iar la un anumit numar se cunoaste al dracului la buzunar...polen este din belsug, trantori am avut eu grija sa am, inca am si capaciti la aceasta ora.
trebuie sa gasesc o varianta de umbrire sau schimb locatia...luna august si septembrie dezamagitor rau ..rau..rau...
la tine cum merge buckfastul?...la mine este periculoasa rau...buna buna de tot...zici ca este fotomodel.

...nu am reusit sa iau o intepatura.
regina este adusa tot din austria, de la un selectioner gen "Piturca"...
sa vedem cum vor merge fiicele de carnica anul urmator, ligusticele merg foarte bine
reclamatii nu am avut....merg pe drumul cel bun, sa vad cum rezolv problema umbririi.
PS: foloseste cineva nucleii din plastic, cu rame gen apidea?
Eu ii folosesc,am luat 25 buc ptr mine si i-am folosit cu succes(cu ajutorul lui kamy,ca altii n-or prea spus,dar deh din greseli,si experienta inveti!)
iti ajunge un polonic jumate ca sa-si faca treaba,problema e ca noi lucram la foc automat si daca nu le lasi sa-si faca puietul lor se depopuleaza,mai si mor de batrinete.
Azi am bagat ultima serie de buck-danemarca,si am facut o tramslava cu carnica singer,sa vedem ce-o iesii.vreau sa-i iernez in micronuclee-am camera unde-i centrala termica,si acolo daca inchid iarna ramine caldut-.
Am crescut pe buck din Danemarca,ptr ca aia din Germania,o facut o luna jumate sa ajunga

,dar e un spectacol,atit prin faptul ca depune ca o ligustica ,si îsi stringe rezerve ca o carnica.
Cum zici tu sa vedem la anu

l