fam si daca dau rez bune mai fac.Pt fata +spate sc de 3 cm(3 falturi) cu canale de 6|20 mm adincime pt4-6-8 rame,deci cite 5 canale(fata +spate) iar pe fundul lazii am pus cite 2 sipci 6|10 mm in dreptul fiec canal.Pt laterale si fund+capac scindura de 2 cm.Lada are 1 urd mare mijloc+2 mici(laterale) in fata si cite un urdinis stinga-dreapta-spate (in total 6 urd-10|120mm cele mici) pe care le folosesc dupa nevoi.Ca diafragma folosescPFL 0,5mmm cu s-au fara sita la mijloc
(sita s-au tabla cu gauri de 3 mm de 8|15 cm) si le pun in functie de puterea fam s-au roi .Am podisore monobloc cu sita s-au din scindurele.Se poate
ierna in ac lazi 2 fam mai slabe pe 5-6 rame,3-4 roi|3-4 rame,se pote folosi si pt stup de productie s- au ca nuclee de imperechere etc.Folosesc cu rez bune
ac tip de stup nu am pierderi,se reduce consumul de miere in iernile grele .Cind pun 2 fam in ac lada(mai slabe) pun df cu sita iar arajarea ram cu miere o fac
bilateral cu minim 8-12kg miere fiecare(5-6r) si nu am probleme.In functie de an intre 1-15 04 mut fiecare fam in stup 10 r si apoi maresc distanta dintre ei.
Cind iernez 4 roi pe 3-4rame pun o df fara sita in mijloc si cite una cu sita stinga si dreapta astfel isi formeaza ghemuri 2 cite 2 fara probleme.Pt cei care aveti
st 16-18rame si nu au canal pt df puneti sipci 6|10mm din brad -tei prinse in cuie mici bupa nr de rame dorit...Poze in curind si cu alte subiecte pe pag mea.
Pina atunci va doresc tuturor multa sanatate si LA MUUUULTI ANI
.