Sa traiesti bine oriunde ai fi...italiene!
joohny scrie:Va salut.Andrei,inaintasii sau stramosii?Si poate la anul o sa-mi dai o matca buna dupa care eu o sa-ti dau inapoi doua ,tot la fel de bune.Acest lucru insa nu anul viitor.Cum ai spus ,vorba-i vorba acum astept faptele.Sanatate.
ignatov andrei scrie:- sunt cel mai tare... la mine toate sunt... EXCEPTINALE, dar mor peste iarna!!!
CRESTEREA inseamna... CRESTERE!
ignatov andrei scrie: matci de calitate, adica: ponta ridicata, viabilitate si insusiri ale albinei... mai mult decat satisfacatoare!
paul scrie:"Bai",io-s mai prost !
Spuneti-mi si mie care stiti, cum e aia cu "cresterea matcilor prin METODE HOLISTICE"![]()
![]()
Multumesc !
Mircea_63 scrie:
Metoda holistica...e un slalom prin meandrele concretului ancorat in sinergia faptelor. Sper ca e clar.![]()
cristi ciuc scrie:Ce să mai spună Valter și mulți alții, care au postat pe aici, autorități în materie în ceea ce privește creșterea mătcilor, când Mircea, care mai acum un an era preîncepător în ale apiculturii acum abordează aspectul prin metode holistice? De fapt ne explică nouă cum este cu învățarea rapidă.
De ce nu te-ai apucat mai devreme de apicultură Mircea, că acum erai mult mai îndreptățit să-i faci pe alții "negânditori", ca să nu zici "proști"?
Deși am din anul 1993 "Creșterea mătcilor" de Ruttner, pe care ți-o pot împrumuta, dacă vrei, (dar nu cred,..... că ai luat-o holistic cu parcurgerea aspectului), mă număr printre cei care asimilează substanța apicolă transmisă de Valter, în ceea ce privește creșterea mătcilor, atunci când are timp să posteze și să ne învețe despre un segment destul de important, greoi de realizat, dar cu care unii dintre apicultori nu se încurcă.
Dar, profesore uite că dăm și peste învățăturile d-tale, conexate adânc la subiectul topicului:
'' Metoda holistica...e un slalom prin meandrele concretului ancorat in sinergia faptelor. Sper ca e clar.![]()
Limbajul elevat conteaza enorm. Daca iti spun in limbaj medical ca esti om cu "scaun" la cap, vei fi mandru. Daca in schimba iti spun in mod popular ca esti om cu caca la cap...nu mai esti mandru, ba chiar te superi, desi e acelasi lucru de fapt.''
italianu scrie:...dar topicul pe care ai postat , a fost creat de mine,unul care inainte sa ajunga in Italia sa vada la un adevarat profesionist cum se cresc matcile si cum se face mierea, la greu...
Eu de prin ,,nicaieri" cum zicea unul ,am expus ce-am stiut si am raspuns la cine m-o intrebat!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori