duma scrie:Liviu anul ăsta nu Îți cumpăra ca Îți dau eu tot ce îți trebuie varachet, fitile si aparatul varojetul , ca de aceea suntem " prieteni apicultori " sa ne ajutamnumai ca trebuie sa ajung la Deta sa le iau.
Atunci....Miercuri ma' brother
duma scrie:Liviu anul ăsta nu Îți cumpăra ca Îți dau eu tot ce îți trebuie varachet, fitile si aparatul varojetul , ca de aceea suntem " prieteni apicultori " sa ne ajutamnumai ca trebuie sa ajung la Deta sa le iau.
liviutzbogos scrie:duma scrie:Liviu anul ăsta nu Îți cumpăra ca Îți dau eu tot ce îți trebuie varachet, fitile si aparatul varojetul , ca de aceea suntem " prieteni apicultori " sa ne ajutamnumai ca trebuie sa ajung la Deta sa le iau.
Atunci....Miercuri ma' brotherNe vedem miercuri.
liviutzbogos scrie:Mi-a mai trecut una prin cap si...m-am gandit sa v-o spun si vouaCa sa nu mai fiu stresat la iarna in privinta roiurilor, care, dupa ce ca sunt pe cate 4 rame, au mai reluat ponta si au golit de jumatate ramele din mijloc, m-am gandit ca din astea 3 roiuri sa fac o singura familie. Ce ziceti, pusca? Bag 11, 12 rame intr-o lada si scutur toata albina, bineinteles ca am in vedere si uniformizarea mirosului cu...ceapa sau tuica sau vedem noi ce. Astept sfaturi, pareri, ciufuleli, scaltoace dupa cap etc...dupa caz
proapis13 scrie:Parintele te-am mai apostrofat inca odata ca una zici si alta faci;de,toti popii sunt la fel....
Am cumnat,nepot si inca doi prieteni cu sutana plus inca un arhiereau in Dealul Mitropoliei
De facut oricum indiferent ce o sa faci de acum incolo bine nu o sa le fie bietelor albine
Prima greseala;cind altii faceau completari si stimulari tu vizitai Europa si tatal tau tragea mierea
viewtopic.php?f=15&t=2487&start=160#p146811
A doua greseala a fost ca ai tinut cu tot dinadinsul sa te lauzi ca ai o fam beton in loc sa fi luat de la fam
din poza de mai jos si sa fi egalizat roisorii ce au ajuns acum mite lesinate de vreme ce ne ceri parerea daca sa-i unifici sau nu
viewtopic.php?f=15&t=2487&start=192#p152356
A treia greseala ai facut-o atunci cind ai inceput cu stimularile,mai multe nu mai scriu
salve
paul scrie:Eu zic ... altfel. Daca te-ai hotarat sa le unifici 3 in 1 eu zic ca mai bine le bagi pe toate 3 odata la un loc ca n-or sa stie care cum si de ce sa se bata !!!Cand bagi 2, unu-i de-al nostru si celalalt e intrus. Si iese macel ca la Verdun ! Daca-s 3 isi aleg regina cea mai tanara si cea mai feromonoasa si-i ... pace si prietenie !
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 57 vizitatori