Florin Dobre scrie:Am vorbit deja c-o ceata de pretini. Venim si noi...cateva sute de stupi.
"Mah"...Duma ti-a aratat si locul pe harta, doar ca...nu ti-a spus localitatea
Florin Dobre scrie:Am vorbit deja c-o ceata de pretini. Venim si noi...cateva sute de stupi.
Florin Dobre scrie:Hai ca m-am razgandit. S-a anulat invazia.![]()
Aveti grija cu apicutorul care e deja pozitionat strategic acolo.
sd63 scrie:spor la treaba duma,felicitari
liviutzbogos scrie:Nici la 170 de stupi nu va fi o prolema cu mutatul...doar ca atunci va trebui sa modificam niste tiruri de-ale cumnatului tau
duma scrie:Salutare !
In urma unei discutii astazi am fost sfatuit sa renunt la falturile ce vreau sa le am pe corp = cat= podisor ! Doresc o opinie din partea voastra referitoare la falturi vs fara falturi la lazile ce vreua sa mi le pregatesc pentru primavara din timp . Am ramas putin confuz in urma discutiei dar sper sa ma scoateti din ceata !
Multumesc !
liviutzbogos scrie:duma scrie:Salutare !
In urma unei discutii astazi am fost sfatuit sa renunt la falturile ce vreau sa le am pe corp = cat= podisor ! Doresc o opinie din partea voastra referitoare la falturi vs fara falturi la lazile ce vreua sa mi le pregatesc pentru primavara din timp . Am ramas putin confuz in urma discutiei dar sper sa ma scoateti din ceata !
Multumesc !
De ce nu ar fi bune falturile? Si cum ar fi mai bine?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori