Mircea_63 scrie:Duma, bantuie gripa. Esti sub tratament?
ves.lucian.zabrani scrie:6 sarme verticale !!! intre prima si speteaza laterala 2 cm !!! la fel si ultima sarma !!!
celelalte 4 distanta egala intre ele !!! din cate imi aduc aminte , cam 7,5cm !!!
pe vremea cand aveam Dadant (nu de mult , ce-i drept ) asa faceam !!!
![]()
![]()
ves.lucian.zabrani scrie:spor la treaba !!! parca ma vad pe mine in urma cu vreo 3 ani !!! si ce repede au trecut !!! asta este !!!
mi-ai vazut utilajul meu de gaurire ???
il gasesti la mine pe pagina !!!
pe unde ... nu mai stiu !!!
gasesti tu daca vrei cu adevarat !!!
![]()
![]()

State scrie:Multumesc!
Am avansat si acum le insarmez. Am ales insarmarea oblic-orizontala. Am stricat vreo doua rame ca nu stiam cat si cum sa intind sarma.![]()
Intre timp a venit si centrifuga.
Acum am comandat si niste Deloni. Deja tensiunea creste si casa devine neincapatoare. Abia acum am inteles cand mi-a zis cineva ca o sa las pescuitul in favoarea albinelor.Asa e !
State scrie:ves.lucian.zabrani scrie:spor la treaba !!! parca ma vad pe mine in urma cu vreo 3 ani !!! si ce repede au trecut !!! asta este !!!
mi-ai vazut utilajul meu de gaurire ???
il gasesti la mine pe pagina !!!
pe unde ... nu mai stiu !!!
gasesti tu daca vrei cu adevarat !!!
![]()
![]()
Pana cand o sa-mi fac un utilaj...merge si lucru manual.![]()
Cand ajung mai devreme de la serviciu , fac o cafeluta si ma asez comod la "birou". Pana ies ghioceii sper sa termin ce-am inceput.![]()
duma scrie: Salutare !
Vad bine s-au imi joaca farse privirea ....... ai insemnat fiecare rama unde trebuie ingaurita ?
State scrie:La un moment dat am realizat ca trebuie un utilaj, altfel e fu....de maini.
State scrie:duma scrie: Salutare !
Vad bine s-au imi joaca farse privirea ....... ai insemnat fiecare rama unde trebuie ingaurita ?
Salut,
Vezi bine!Am trasat jumatatea pe fiecare in parte iar apoi am facut un sablon cu distantele dintre gauri.
A fost prima experienta sa zic asa. Dupa cateva rame gaurite, am pus doua una peste alta. Am avut mai mult spor..dar ma chinuiam ca trebuia sa le tin bine sa nu iasa gaurile aiurea si sa tin si bormasina perpendicular pe ele.![]()
La un moment dat am realizat ca trebuie un utilaj, altfel e fu....de maini.
ta e, macar am vazut ce inseamna. Si mi-a placut.
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori