jenica67 scrie:Atata timp cat au contact cu miere din corpul de sus, nu trebuie sa iti faci griji, ca inseamna ca vor inainta fara probleme. Probleme pot sa apara numai pana au contact cu mierea din corpul superior.
Daca vrem sa facem pregatirea pt iarna ca la carte, asa cum face Johny it de exemplu, tot trebuie sa mai iei 2 rame, daca vrem stupi mai multi si manopera mai putina, merge lasat si asa. Tot se misca bine primavara, cand, de la Delon citire, cea mai buna stimulare e caldura in stup, in orice caz mai bine ca un 10 Me lasat nestrans. Alt + fata de Me ul clasic e greutatea mai mica a corpului.dogvet scrie:daca ai lasat prea multa miere jos nu prea e de bine.]
Multa n-am lasat, dar coronitele, desi subtiri, coborau pe langa leaturile laterale si cred ca din cauza asta sta ghemul prea jos.MIHALACHE scrie:Cu ce se deosebeste un ME8R fata de unul de 10R,se face productie mai mare? Ai familii mai puternice ? Sau ne multumim ca nu mai restrangem cuibul.Familiile an lada de 10R trebuiesc sa ocupe 2 corpuri pentru iernare si ajung si la 4 corpuri an sezon ,daca ai pe 8R cate corpuri ai punem 5 ?
sammy scrie:N-am facut inversari. Stimulare- 1 turta proteica in martie. 2-3 rame la crescut si cam astea au fost toate interventiile.
Eu as da vina pe vreme, ca nu prea e cules.
cristicomanesti scrie:De aproape 2 ani nici un fan me8 pe aici?
dogvet scrie:cristicomanesti scrie:Care stie stupi noi me8 de vanzare? Cutii noi!
Nu ai sa gasesti nici noi ,nici vechi.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 38 vizitatori