ignatov andrei scrie:Avem baza melifera, nu avem vremea pe parcursul anotimpurilor, cum au ei!
Ce-ar fi sa avem 3 milioane de km. patrati si cules la tei ca in Australia la eucalipt ( adica 40 de saptamani cules efectiv)?!?
Recorduri in Australia s-au obtinut si cu albina romaneasca (familii din Romania)!
D-le Ignatov, am separat propozitiile scrise de d-vs, pai ... avem ?.
Deci, nu avem, din pacate. E chestia aia, a fi s-au ... a nu fi.
Si de-am avea, procesatorii ar avea grija sa fixeze preturile ca sa fie aceeasi Marie dar cu alta palarie.
@Corneliu,
Daca stupii care i-ai cumparat au fost bine facuti, inseamna ca nu cu mine te-ai intalnit.
Si cand am zis ca stupii aveau o calitate jalnica ... nu am glumit.
Stupii erau model Vertical cu 10 rame Dadant in cuib + cat de 10 rame 3/4.
Tu ai stupi ME, deci ...
Ref. la productii de 80 kg. in Romania, nu am zis ca e imposibil insa, tot din pacate, acea productie NU este peste tot in tzara.
De productiile record din Canada si Australia, nu mai are rost sa pomenesc, alte meleaguri-alte conditii ... eu doar am raspuns la intrebarea ta.
Noi avem ce avem, salcamul, teiul si floarea soarelui + poliflora ... fiecare cu durata de inflorire care o are si secretia care o are.
Despre invitatie, multumesc frumos. Nu cred ca o voi putea onora dar daca sortii vor fi in favoarea aceea, atunci cu placere.