Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Din 'stupina' lui samuellazea

Mesajde proapis13 » 08 Dec 2013, 16:26

Interesant apiliftul mie-mi place ce vad,e nemaipomenit pentru ce ce vor sa-si memajeze selteata
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde duma » 08 Dec 2013, 17:50

samuellazea scrie:Si acum in lucru

Salutare !
Bine organizat si faina treaba !
Dar dispozitivul cum se comporta pe drum acidentat , este la fel de usor de utilizat ?
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde samuellazea » 08 Dec 2013, 18:14

duma scrie:

Salutare !
Dar dispozitivul cum se comporta pe drum acidentat , este la fel de usor de utilizat ?

Salutare Duma,

Mersi de aprecieri. Sincer sa spun nu pot sa zic ca l-am folosit pe drum accidentat. L-am folosit pe pamant dar nu era prea accidentat. De comportat pot sa spun ca s-a cpmportat foarte bine fiindca are rotile destul de mari special pentru asta. Tot ce am observat e ca stupul trebuie sa fie cat mai jos ca sa am manevrabilitate mai buna. In rest sunt foarte multumit de el.

Toate cele bune,
Sami
samuellazea

Mesajde duma » 08 Dec 2013, 18:37

samuellazea scrie:
duma scrie:

Salutare !

Salutare Duma,

Mersi de aprecieri. Sincer sa spun nu pot sa zic ca l-am folosit pe drum accidentat. L-am folosit pe pamant dar nu era prea accidentat. De comportat pot sa spun ca s-a cpmportat foarte bine fiindca are rotile destul de mari special pentru asta. Tot ce am observat e ca stupul trebuie sa fie cat mai jos ca sa am manevrabilitate mai buna. In rest sunt foarte multumit de el.

Toate cele bune,
Sami

:?: de retinut ! Multumesc !
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde samuellazea » 25 Dec 2013, 19:53

Salutare tuturor,

As vrea sa va prezint si un zbor de curatire de azi 25.12.2013

http://www.youtube.com/watch?v=tUFmtqY7wgQ

Toate cele bune,
Sami
samuellazea

Mesajde DORIN URSACIUC » 29 Dec 2013, 20:46

samuellazea scrie:Salutare tuturor,

As vrea sa va prezint si un zbor de curatire de azi 25.12.2013

http://www.youtube.com/watch?v=tUFmtqY7wgQ

Toate cele bune,
Sami

Ciao Samy ,fain filmatu',numa ca fa si tu sa se vada mai mult,ai doar un singur stup?
salutari si numa' bine si la mai multi stupi!!
"Scoala-te,caci treaba acesta te priveste.Noi vom fi cu tine.Imbarbateaza-te si lucreaza."(Ezra 10:4).
DORIN URSACIUC

Mesajde DORIN URSACIUC » 29 Dec 2013, 20:49

italianu scrie:Sami ,is faine pozele ,DAR... nu te juca prea mult cu ele.
stii ca de fiecare data cind ,,umblam" la ele le DERANJAM, si ele trebuie sa-si refaca microclimatul intern.
iti pun o intrebare:cite grade trebuie sa fie in locul unde este puietul(in ghem)?
acum ca ti-ai raspuns,gindeste-te ca dureaza o anumita perioada, chiar si o jumatate de zi ca sa-si refaca caldura!
Sper ca nu te-ai suparat ptr,,urecheala" ;)

Ps una dintre matci se pare ca e buckfast,sau hibrid de buck!

Ai facut bine ca l-ai urecheat ca el ar dormi cu ele in camera daca s-ar putea,il cunosc sii stiu pasiunea... :D
"Scoala-te,caci treaba acesta te priveste.Noi vom fi cu tine.Imbarbateaza-te si lucreaza."(Ezra 10:4).
DORIN URSACIUC

Mesajde duma » 29 Dec 2013, 21:00

Salutare !
Faina treaba si la mine din 27 zbuara ca in iunie . Cu greu m-am abtinut sa nu imi bag nasul in lazi .
duma

Mesajde samuellazea » 29 Dec 2013, 21:00

Salutare Dorin,

Nu am doar o familie. Am 3 familii si un roi dar in ziua cand am filmat nu avea numai acea familie zbor de curatire. Dar maine zi au avut toti ca au fost 15 grade. Doar ca nu am mai pus pe pagina. Am filmuletele pe telefon ;)

Acum cu zborul de curatire facut astept dsa mai treaca perioada rece din urmatoarele luni si acusi e mai cu salcamul inflorit :)

Toate cele bune,
Sami
samuellazea

Mesajde samuellazea » 29 Dec 2013, 21:06

duma scrie:Salutare !
Faina treaba si la mine din 27 zbuara ca in iunie . Cu greu m-am abtinut sa nu imi bag nasul in lazi .

Salutare duma,

Precum ziceam mai inainte aici am avut si 15 grade si au fost niste zboruri in toata splendoarea. De bagat la ele nu m-am bagat ca stiu ca le faceam rau dar am mai ridicat podisoarele sa vad cum stau cu hrana. Asta din cauza faptului ca am folie deasupra ramelor si nu le-am deranjat deloc climatul. Si pana acum se arata bine :)

Cu zbor de curatire acum facut sunt mult mai linistit urmatoarele luni. Doar sper sa nu tina tot asa cald ca sa nu le apuce nebuniile cu ponta si sa plang pe urma.

Toate cele bune,
Sami
samuellazea

Mesajde duma » 29 Dec 2013, 21:19

samuellazea scrie:
duma scrie:Salutare !

Salutare duma,

Precum ziceam mai inainte aici am avut si 15 grade si au fost niste zboruri in toata splendoarea. De bagat la ele nu m-am bagat ca stiu ca le faceam rau dar am mai ridicat podisoarele sa vad cum stau cu hrana. Asta din cauza faptului ca am folie deasupra ramelor si nu le-am deranjat deloc climatul. Si pana acum se arata bine :)

Cu zbor de curatire acum facut sunt mult mai linistit urmatoarele luni. Doar sper sa nu tina tot asa cald ca sa nu le apuce nebuniile cu ponta si sa plang pe urma.

Toate cele bune,
Sami

Se anunta + grade ziua ( 6-7 ) pana prin februarie si noaptea - ( 3-4 ) se pare ca pana atunci suntem feriti un pic de intemperii . Sa speram ca nu se suce tare vremea . Salutare !
duma

Mesajde DORIN URSACIUC » 29 Dec 2013, 21:21

samuellazea scrie:Salutare Dorin,

Nu am doar o familie. Am 3 familii si un roi dar in ziua cand am filmat nu avea numai acea familie zbor de curatire. Dar maine zi au avut toti ca au fost 15 grade. Doar ca nu am mai pus pe pagina. Am filmuletele pe telefon ;)

Acum cu zborul de curatire facut astept dsa mai treaca perioada rece din urmatoarele luni si acusi e mai cu salcamul inflorit :)

Toate cele bune,
Sami

Doamne ajuta!Abia astept sa cumpar familiile de albine....ca Sponsorul ii tare bogat si vrea numaidecat sa faca apicultura in Oltenia!
DORIN URSACIUC

Mesajde samuellazea » 19 Feb 2014, 13:05

Tare interesant documentarul acesta. Merita urmarit ;)

Toate cele bune,
Sami
samuellazea

Mesajde samuellazea » 25 Feb 2014, 16:21

Salutare tuturor,

As vrea sa va prezint ultima achizitie pentru albine. Multumita lui Duma am reusit sa am mai repede colectoarele decat mi-am planificat.

Toate cele bune,
Sami
Fişiere ataşate
20140225_074934.jpg
samuellazea

Mesajde samuellazea » 25 Feb 2014, 16:22

~~Continuare~~
Fişiere ataşate
20140225_074906.jpg
samuellazea

Mesajde samuellazea » 25 Feb 2014, 16:22

~~Continuare~~
Fişiere ataşate
20140225_074745.jpg
samuellazea

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?