salve
samuellazea scrie:Si acum in lucru
duma scrie:samuellazea scrie:Si acum in lucru
Salutare !
Bine organizat si faina treaba !
Dar dispozitivul cum se comporta pe drum acidentat , este la fel de usor de utilizat ?
samuellazea scrie:duma scrie:samuellazea scrie:Si acum in lucru
Salutare !
Bine organizat si faina treaba !
Dar dispozitivul cum se comporta pe drum acidentat , este la fel de usor de utilizat ?
Salutare Duma,
Mersi de aprecieri. Sincer sa spun nu pot sa zic ca l-am folosit pe drum accidentat. L-am folosit pe pamant dar nu era prea accidentat. De comportat pot sa spun ca s-a cpmportat foarte bine fiindca are rotile destul de mari special pentru asta. Tot ce am observat e ca stupul trebuie sa fie cat mai jos ca sa am manevrabilitate mai buna. In rest sunt foarte multumit de el.
Toate cele bune,
Sami
samuellazea scrie:Salutare tuturor,
As vrea sa va prezint si un zbor de curatire de azi 25.12.2013
http://www.youtube.com/watch?v=tUFmtqY7wgQ
Toate cele bune,
Sami
italianu scrie:Sami ,is faine pozele ,DAR... nu te juca prea mult cu ele.
stii ca de fiecare data cind ,,umblam" la ele le DERANJAM, si ele trebuie sa-si refaca microclimatul intern.
iti pun o intrebare:cite grade trebuie sa fie in locul unde este puietul(in ghem)?
acum ca ti-ai raspuns,gindeste-te ca dureaza o anumita perioada, chiar si o jumatate de zi ca sa-si refaca caldura!
Sper ca nu te-ai suparat ptr,,urecheala"![]()
Ps una dintre matci se pare ca e buckfast,sau hibrid de buck!
duma scrie:Salutare !
Faina treaba si la mine din 27 zbuara ca in iunie . Cu greu m-am abtinut sa nu imi bag nasul in lazi .
samuellazea scrie:duma scrie:Salutare !
Faina treaba si la mine din 27 zbuara ca in iunie . Cu greu m-am abtinut sa nu imi bag nasul in lazi .
Salutare duma,
Precum ziceam mai inainte aici am avut si 15 grade si au fost niste zboruri in toata splendoarea. De bagat la ele nu m-am bagat ca stiu ca le faceam rau dar am mai ridicat podisoarele sa vad cum stau cu hrana. Asta din cauza faptului ca am folie deasupra ramelor si nu le-am deranjat deloc climatul. Si pana acum se arata bine
Cu zbor de curatire acum facut sunt mult mai linistit urmatoarele luni. Doar sper sa nu tina tot asa cald ca sa nu le apuce nebuniile cu ponta si sa plang pe urma.
Toate cele bune,
Sami
samuellazea scrie:Salutare Dorin,
Nu am doar o familie. Am 3 familii si un roi dar in ziua cand am filmat nu avea numai acea familie zbor de curatire. Dar maine zi au avut toti ca au fost 15 grade. Doar ca nu am mai pus pe pagina. Am filmuletele pe telefon![]()
Acum cu zborul de curatire facut astept dsa mai treaca perioada rece din urmatoarele luni si acusi e mai cu salcamul inflorit
Toate cele bune,
Sami
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori