sirjohnred scrie:Citeste si tu SIMBIOZA cu ghilimelele necesare, ca doar nu ti-o fi greu
sirjohnred scrie:Va las, ma duc sa "coc" o tuica cu piper.Ofi bine s-o indulcesc cu miere,ce zici?
sirjohnred scrie:Daca albina traieste in deplina simbioza cu natura,inseamna ca se dezvolta odata cu ea.Vremea daca intarzie sa se incalzeasca,albinele se dezvolta mai greu,dar nici plantele melifere nu o iau razna,se dezvolta in acelasi ritm.Sa zicem de salcam,marele cules,care nu este o planta neaosa de pe la noi.Cand sa Inradacinat aici,Pamantul si clima noastra i-au dictat ritmul de crestere si inflorire nu a venit cu naravuri de peste ocean sa infloreasca iarna sa mai stiu eu cand.Totusi pentru a "fenta "putin dezvoltarea,mai inainte a albinelor, cred ca este suficient sa le stimulam,sa strangem sau sa largim cuibul si sa le lasam in....natura.
irina scrie:Paul,
Fundul stupului este plin.
BeeK,
E adevarat ca nu era f frig afara.Dar de ce la ceilati albina era in ghem,jos pe rama, si la astia nu?
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori