Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VIDEO RADIO STUPARITUL

Mesajde ioanpuiu » 07 Dec 2013, 01:50

Mic supliment

Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 07 Dec 2013, 01:51

ioanpuiu

Mesajde LUCIAN AVRAM » 07 Dec 2013, 12:48

LUCIAN AVRAM

Mesajde nicus » 09 Dec 2013, 01:46

PLOAIA sub diferite stari, sau mai bine zis o mica diferenta intre ocupantii locurilor II si III in TOP-VRS. :mrgreen:

A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde ioanpuiu » 10 Dec 2013, 22:22

nicus scrie: ... o mica diferenta intre ocupantii locurilor II si III in TOP-VRS. :mrgreen:

Ocupanţii pot fi doar "ocupante" , adică piese, melodii şi doar pentru o perioadă limitată - o săptămînă, o lună, etc - dar încă nu ştim dacă va fi.

Cît despre restul ...
Am vrut prea mult, prea repede, şi m-am întins cu glumele peste o limită.
Am vrut să pun puţin gaz pe foc şi am scăpat toată sticla.
Nu am vrut în nici un caz să fie un low kick, nu aş fi făcut aşa ceva mai ales cu voi doi.
... am greşit / sunt vinovat / faceţi ce vreţi cu mine.

ioanpuiu

Mesajde Bambucha » 10 Dec 2013, 22:58

Multumesc, va rog sa-mi scuzati absentele mele nemotivate. Desi imi place enrom VRS ma vad nevoit a chiuli tocmai la orele cele mai interesante, rare sunt momentele cand pot baga bine capul pe fereastra.
Voi recupera insa vreodata catre Midnight ...

Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Bambucha » 10 Dec 2013, 23:02

Va iubeste,
un reprofilat provizoriu. (Dat cu mintea inapoi cu peste 30 ani) :lol: 8-)

Buy E.U.
Bambucha

Mesajde nicus » 11 Dec 2013, 00:02

Bambu, stai frate aproape ca se lasa cu concurs, don Puiu arunca artileria grea fiindca vrea doar ''spuma''.
Il stiu, sau cel putin l am simtit cat de transant poate sa fie, de cand a fost vorba de libertatea noastra ..

Si mi aduc bine aminte cu ce tactica se pregatea pentru concursul mondial "omu si stupu'' (bineinteles ratat..si ala) cand cauta un general! :)

Acum se da putin lovit, dar si asta e tot o tactica! ;)
nicus

Mesajde ioanpuiu » 11 Dec 2013, 00:24

nicus scrie:Acum se da putin lovit, dar si asta e tot o tactica! ;)

:lol: :lol: :lol:
Acu' dacă m-ai prins, te servesc cu-n dulce

ioanpuiu

Mesajde nicus » 11 Dec 2013, 01:15

DA! (aceeasi senzatie..)

Acea senzatie pe care am simtit o jucand sah si batandu i pe multi..pana la un punct.. cand, unul cu plete, dupa 5 mutari imi spunea de ce o sa pierd,
Acea senzantie pe care am simti o cand altul vorbea cu mine si inca trei (in acelasi timp) in 4 "limbi straine" si nu explica nici pe departe punguta cu patru bani,
...........
Acea senzatie in care cineva vine cu acel "ceva", un fel de miere de ciulini, cu care te surpinde foarte placut din primul moment (sau cel putin din primul in care te ai despartit de el 8-) ) iar TU, tu ai aceeasi senzatie, ca oferi doar ... miere de china:

GUST DELICIOS!
Mai adaug una:
-acea senzatie in care, era sa scriu "discuti", insa corect e asculti de la pupemea apicultura. Oare ce o mai fi facand??
nicus

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 12 Dec 2013, 10:24

- Iata-ma intors. Mereu ma intorc. Ca junghiul si tusa seaca.

Deci, Puiu are o initiativa laudabila si o propunere indrazneata.

Ramane sa vedem tehnic cum ar putea functiona mai bine ‘sistemul de vot’ al TOP VRS.

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 12 Dec 2013, 10:39

Trebuie dezvoltata ideea (TOP saptamanal, la doua saptamani, la o luna...).

Puiule, tu ai mai mult timp decat noi, clasa muncitoare. Ne bazam pe umarul tau incercat. Va trebui sa racolezi melomani entuziasti care sa fie activi (daca se poate mai multi decat degetele de la o mana, cati suntem acum :D

Sugestiile si reclamatiile din partea celor interesati sunt bine venite !
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 12 Dec 2013, 11:00

- Puiule, trebuie facuta o campanie publicitara, care sa constientizeze comunitatea despre evenimentul care va debuta...cand decizi tu ( e ideea ta, implica-te !).

Cati mai multi participanti, cat mai multe genuri muzicale (exclus manele!), cu atat mai bine. Deci, va trebui sa racolezi entuziasti activi (daca se poate mai multi decat se pot numara pe degetele de la o mana, cati suntem acum). :D

Gandeste-te la un fel de premiu unu, (poate si doi si trei), vezi tu cum simti la genunchi cand se schimba vremea...Hai, ca daca vrei poti ! O stim cu totii ! ;)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 12 Dec 2013, 11:35

- Puiule, pana te imbracinezi tu, uite ca o sa vina cavaleria grea, ca sa explice ce si cum, ca eu sunt 'pe aripile vantului', dus la mama dorului cu sorcova...Vezi ca ti-l trimit pe Ministrul Secretar de Stat cu numarul '63, de la Serviciul Special de Comunicatii Vi eR Siste...Daca eu se intampla sa fiu cazut in misiune, agentul termic secret cu numarul de cod '63 va continua misiunea, alaturi de alte mari nume ale spionajului muzical romanesc, cum ar fi DD ... ;) :D

Baieti buni, dar trebuie sa ii ti in priza Puiule !
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Mircea_63 » 12 Dec 2013, 11:56

Topul saptamanii:
VRS-isti pot vota prin butonul raportati. Textul in raport sa fie interpretul si piesa. Ex: "Jeff Scott Soto -Damage Control."

Mai departe e treaba de operator manual. Moderatorului care e pe faza va "opera" raportarea in "TOP Week". Asadar sa nu va asteptati ca raportarea sa aibe efect instant.

Alte detalii, cum ar fi existenta unei postari saptamanale gen "TOP W" care sa sufere modificari pe masura raportarilor si operarii lor, sau sa apara topul doar cand s-a incheiat saptamana...astea sunt detalii la care asteptam sugestii.

Eventual, alt detaliu, piesa sa fie insotita si de numele celui care a urcat-o pe VRS? Cautam solutii tehnice pentru a fi cum doresc VRS-sisti. Asteptam parerile d-voastra.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde ioanpuiu » 12 Dec 2013, 16:40

nicus scrie:Bambu, stai frate aproape ca se lasa cu concurs

Un (eventual) top muzical nu este un concurs între noi dar ar putea stimula interesul la modul general si în secundar, cred/sper ca poate aduce la vedere ascultatorii anonimi.

"un fel de miere de ciulini"
Pot spune ca te-am "ghicit" doar, pe tine într-un anume moment, fara sa fie neapărat un "sortiment exotic".
Preferinţele muzicale sunt foarte diverse pentru o gamă fixă de sentimente , aceeasi pentru toţi oamenii.
Despre muzică în ce ma priveste, povestea e lunga si ar trebui sa o iau cu începutul.

Profesoara de muzica

Am cunoscut-o la Scoala Generala nr. 4 din (pe atunci) b-dul Ilie Pintilie, locul unde am intrat în clasa întîi si n-as putea s-o uit nici sa vreau.
Nu stiu dacă s-a păstrat pînă în zilele noastre sămînţa dascălilor din vremea aia. Mulţi dintre ei erau foarte buni, pasionaţi şi mîndri de profesia şi rezultatele (netrucate) ale elevilor buni iar şpaga supremă era un buchet de flori dar numai la ocazii festive. Oricum contextual ăla nu mai există.
Cînd a intrat materia muzică în programa şcolară (nu mai stiu în ce an scolar) a intrat si ea, profesoara de muzică în clasa noastră . O femeie de treizeci de ani de o frumusete serafică, dar trebuie sa-ti spun nicus, ca descrierea asta e sărăcăcioasă şi o nedreptă.
O voce cum nu mai auzisem si nici n-am mai auzit de-atunci, peste aspectul ei fizic, si deasupra acestor calitati, educatia, ţinuta, un aer cu totul aparte.
Parea ruptă de realitatea locului în care se afla, transfigurată în muzică, iar clasa de scoala era pentru ea probabil, o scenă imaginară.

Cu siguranta, nu era de pe planeta profesorilor.

Un zvon vag atunci, acum si mai estompat , spunea ca ar fi fost "retrogadata" de pe o pozitie de prestigiu din lumea muzicală a vremii pentru păcate neştiute, rămase necunoscute.
Îmi amintesc de caietele speciale de muzică din hîrtie lucioasă cu portativ pe care desenam cheia sol si notele muzicale, călimara si peniţa caligrafică (cea care scrie mai gros si mai subtire - caligrafia a fost materie de sine stătătoare în clasele mici) do si sol fa mi re do , ton-ton-semiton, solfegiile, si cam asta e ce mi-a ramas din teoria generală a muzicii.
Orele cele mai grele (nesuferite) erau alea în care ne ducea în sala cu pian - da, scoala avea pian :!: - ne ridica pe cite unul în picioare, ea cînta ceva la pian iar noi elevii, trebuiam să identificăm şi să batem din mîna măsura în timp ce interpretam pe note melodia.
Am decretat că am vocea în schimbare, că muzica nu e de mine şi am trecut-o în coada clasamentului.
Şi-apoi, credeam că muzica efeminează ori eu mă uitam în fiecare zi în oglindă să văd dacă nu cumva au răsărit ceva tulee ca la puii de porumbel, prin puful de pe faţă :lol:
Eşti poate surprins să afli că m-am îndepărtat de muzică înainte să mă apropii de ea.

Profesoara de muzică ne-a venit gratis dar eu am pierdut-o gratuit într-o bună zi, insă despre asta ... poate altădată.
ioanpuiu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE