igo1 scrie: Ieri am primit si lazile de rezerva 6 la numar plus inca doua modelul profesorului ursu. Acum va trebui sa ma decid daca accept oferta acestei personae de a lua cele 7 familii, sau caut sa cumpar de la cineva doar 3 pt inceput.
Sanatate!
TDI scrie:Cred ca nu primiti suficiente familii de albine. Stiam ca in lada Ursu incap 3![]()
)
joohny scrie:Va salut.Trebuie sa ai mare noroc sa vina cineva sa-ti de-a cineva citeva roiuri moca iar tu sa spui ,sa ma mai gindesc daca le iau sau nu.D-le Proapis,daca ma fac prieten cu d-tra imi dati si mie 2 roi +3 roi distanta =5 roi?Sanatate.
Florin Dobre scrie:TDI scrie:Cred ca nu primiti suficiente familii de albine. Stiam ca in lada Ursu incap 3![]()
)
Esti in urma cu informatia...mai nou incap 5. In viitorul apropiat vor incapea mai multe...eventual rama si albina(pardon...rama si familia).
joohny scrie:Va salut.D-le Proapis,atunci anulez prietenia in legatura cu roii insa ne facem prieteni pt. carti.Ce spune-ti?
proapis13 scrie: o fatuca sumar imbracata m-a intrebat daca nu am sa-i ,,imprumut'' 50 de lei,evident ca nu mai mentionez pentru ce servicii,asa ca.....
liviutzbogos scrie:proapis13 scrie: o fatuca sumar imbracata m-a intrebat daca nu am sa-i ,,imprumut'' 50 de lei,evident ca nu mai mentionez pentru ce servicii,asa ca.....
Si care a fost raspunsul?![]()
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori