proapis13 scrie:Parinte,astea sunt intrebari de incepator ?????.....ca taina spovedaniei nu cred ca o ai...
Eh, era o intrebare la care nu astept neaparat raspunsul
proapis13 scrie:Parinte,astea sunt intrebari de incepator ?????.....ca taina spovedaniei nu cred ca o ai...
liviutzbogos scrie:proapis13 scrie: o fatuca sumar imbracata m-a intrebat daca nu am sa-i ,,imprumut'' 50 de lei,evident ca nu mai mentionez pentru ce servicii,asa ca.....
Si care a fost raspunsul?![]()
nae scrie:Daca avea 50 lei rezolva cazul , asa o da cu postul Craciunului...![]()
[Rad de 2-3' ; Proapis13 sa nu ma injuri(merit, recunosc)
Merit tot ce vrea muschiu' tau .]
liviutzbogos scrie:proapis13 scrie: o fatuca sumar imbracata m-a intrebat daca nu am sa-i ,,imprumut'' 50 de lei,evident ca nu mai mentionez pentru ce servicii,asa ca.....
Si care a fost raspunsul?![]()
alexx scrie:Se poate ca matcile sa inceapa ouatul din cauza temperaturilor excesiv de mari in perioada asta?
joohny scrie:Va salut.Pai atunci la mine daca in aceste zile de 7-8 grade la umbra si 9-12 grade la soare nu au iesit nici-una la zbor tr. sa-mi fac probleme?Sanatate.
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori