duma scrie:Am spus așa în mintea mea ..... Iau un kg de miere de floare cristalizarea , o topesc si o amestec cu un kg de zahar pudra pana se omogenizeze după care le fac cate un kg pe o punga, in cazul in care este prea lichida mai adaug niște zahar pudra.
Duma, fii antena cum am procedat eu.
Am luat la rascolit informatia referitoare la hranire. Am scris intr-un fisier world aproape tot ce-am gasit(daca vrei iti arat o fotografie) si le-am scos la imprimanta(nu-mi place sa citesc pe monitor).Printre altele, acum am gasit si reteta pe care(teoretic) ai vrut s-o faci tu.
Se amesteca 4 parti de zahar pudra cu o parte miere(incalzita putin in prealabil). Framanti la ea pana ai consistenta aluatului. Daca este prea tare, mai adaugi miere. Daca este prea moale, mai adaugi zahar.
In aceasta pasta se pot ingloba: polen, inlocuitori de polen, ceaiuri medicinale, protofil, medicamente, etc.
(La reteta asta scria ca se adauga si 1-2gr sare de lamaie/1kg aluat pentru o mai buna invertire a zaharului -Aici nu stiu sa te lamuresc, eu n-am pus.)
Fa-ti o agenda si scrie cele mai importante lucrari. Cum vezi ceva interesant si util, copiaza acolo. Eu asa am facut si cand ma doare capul, mai deschid agenda. Saptamanal completez cate ceva, asta inseamna ca tot prost o sa mor. Pana o termin de scris, uit cu ce-am inceput....asa ca nu o neglija, ca te ajuta exact cand ai nevoie.