namzeb scrie:Janese mare dreptate ai cind spui ca cine nu lasa miere capacita ca hrana si umple fagurii cu tot felul de turte vor avea probleme.Normal ca orce hrana artificiala trebuie prelucrata de saraca albina sa poata fi buna de hrana si uzura isi spune cuvintul.Eu nu am facut asa ceva decit in anii cind culesul din cele mai bune mieri nu au fost dar si atunci am la rezerva hrana lor naturala (poliflora si salcim)ca nu inteleg ce afacere fac cei care arunca banii obtinuti pe mirea buna ca sa cumpere zahar si turte.Da fiecare face cum crede si nu dau eu lectii.Eu fac cum am invatat de-alungul anilor. Cu respect
BUNKA scrie:.eu nu le-am dat drumul sa zboare decât o singură data si cred ca am facut bine, oricum nu aveau ce kk si sa zboare așa aiurea nu ma încântă cu nik, la mine unul singur e posibil să fi luat ceva dupa cat de desfăcut era ghemul...dar și acolo e relativa treaba ca familia e mare, era caldutz ! !
paul scrie:Bunkane ... cre' ca n-ai uitat iarna trecuta ! Adu-ti aminte ca n-am avut zbor pana la sfarsitul lui martie si nu mai iesisera albinele din noiembrie ! Si stii ce naspa a fost !!!
Eu zic asa ... e bine ca am avut zbor la inceputul lui ianuarie ! Chiar daca pe ici pe colo au inceput ponta, se poate compensa aceasta situatie cu ... o turta ! Mergem spre ... primavara !
gica.mosu scrie:
EEEE...D'om primarele,asa ti vreau scurt sa' la obiectPt asta dau o feteasca alba,am sa' rosu d'al bea-mosuuu....
Florin Dobre scrie:Ma gandesc la stupii pe pavilion...jumate ar fi pe nord.
Stupii 4/palet...jumate ar fi tot pe nord.
paul scrie:Nu-i obligatoriu !
Pot fi dispusi ... EST-VEST !
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 14 vizitatori