Aurel1959 scrie:akmm scrie:Am stupi ingropati complet in zapada.
Ii cred si pe cei din manastire si pe altii care matura toata ziua.
Am 4 randuri de stupi.Las unul ingropat, de proba.Cam 25 familii.Cam toti au FAV 100%, dar sibarul inchis.
Depinde din ce este sibarul si cum etanseaza.Daca este de tabla, oricum nu etanseaza perfect.Numai ca in urma condensului, la ger orificiile se pot inchide cu gheata.Deasemeni si la sibarul din lemn sau placaj se poate umfla sau astupa cu ghiata.Totul depinde de temperatura.Si cum temperatura no putem controla...Eu unul nu as face experimente pe 25 de familii.
7Rame scrie:Daca previziunile pe acest site sunt adevarate pentru zona in care iernez, se ridica o mare problema.
Sunt valori maxime, minime spre minus 20.
7Rame scrie:"
Daca previziunile pe acest site sunt adevarate pentru zona in care iernez, se ridica o mare problema.
Sunt valori maxime, minime spre minus 20.
proapis13 scrie:Da un click la adresa de mai jos si o sa-ti schimbi parerea; parca ti l-am mai dat,in fine...http://www.accuweather.com/ro/ro/devese ... 9828?day=67Rame scrie:"Daca previziunile pe acest site sunt adevarate pentru zona in care iernez, se ridica o mare problema.Sunt valori maxime, minime spre minus 20.
salve
gica.mosu scrie:............ Amu in tara'-i jali mari....la "inmormintari"Onesti ningi "ancet sa' trist di Zu..n"...Sa'n Focsan' a'i troian...zapada pisti "logan"...Speram sa' fii sa' mai ghini
gica.mosu scrie:....Cu trei luni an urma se anunta cea mai grea iarna din ultimi 100 ani...n-crezut nimeni(nici eu)..Amu in tara'-i jali mari....la (inmormintari)Onesti ningi "ancet sa' trist di Zu..n"...Sa'n Focsan' a'i troian...zapada pisti "logan"
...Speram sa' fii sa' mai ghini
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 23 vizitatori