janese scrie:bunkane,sa traiesti!!!
m-au deranjat ,,autointitularile"..atat!!!care bateau spre impaunare!..am zis clar!
cioaba s-a autointitulat rege,...apoi fiii lui ,,international" si "national"!..bine ca nu a avut mai multi fii !
daca dupa douasute de ani dadantul nu a disparut sa stii ca si eu ma simt un promotor!!! ori la deloni...promotoriiiiii.................
daca delonii erau asa de extraordinari,toti stuparii din jurul lui r delon treceau pe deloni si aria de raspandire se marea...chiar se facea si un club..etc etc...stii cum e: intai vecinii adopta ce e nou bun si util!!!
acu vreo cinspe ani era un stupar la salcam la giurgiu care avea deloni.... nu stiu de mai traieste ca avea vreo saptezeci de ani atunci.. toti stuparii de colo treceau pe langa stupina..o admirau ca o curiozitate dar niciunu nu a trecut pe rama aia!........ eu si cu frate-miu i-am ridicat in doua randuri ca-i dadusera jos vijelia!
akmm,are pasiunea ware-ului!...foarte bine!!!ai vazut cu ce eleganta isi duce pasiunea?,..l-ai vazut vreodata ca ar avea de gand sa se,, autointituleze" cumva???
Eu cred ca ori nu ai citit si inteles ce am scris mai sus ori vorbim sa ne aflam in treaba...
Despre ce autointitulare vorbesti matale ca nu inteleg...daca eu am spus CLAR ca voi promova acesti stupi la noi fiind putin folositi si cunoscuti, care-i problema? Intelegi sensul cuvantului PROMOVARE ???...ti-l explic daca e nevoie,
PROMOVARE= a avansa, a înainta, a înălța, a ridica,
PROMOVARE=A susține făcând să capete (o largă) răspândire.--din DEX,
In general nevoie de promovare au produsele ce nu sunt cunoscute asa cum e si stupul ROGER DELON sau varianta lazii ROGER DELON MODIFICAT care cu atat mai mult nu e cunoscut.
o admirau ca o curiozitate dar niciunu nu a trecut pe rama aia!........ eu si cu frate-miu i-am ridicat in doua randuri ca-i dadusera jos vijelia!
Frica de nou, frica de a risca ... daca toti oamenii ar gandi in masa la fel nu ar mai exista varfurile care au produs modificari folosite apoi in masa de restu` lumii...iar ma pui sa filosofez..hai ma nea` Jane..provocatorule
Apropos de Akmm si warre, el nu isi doreste o implementare cat de cat puternica a warre pt ca e constient ca nu prea e posibila...la nivel de hobby merge, insa cam atat..ce propun eu insa va putea fi folosit la fel ca un MER sau un ME, vine cu plusuri la iernare, se pastreaza volumul suprafatza de fagure etc fiind modular...ce este cel mai important e ca se reduce distantza intre centrele fagurilor la 32mm si dimensiunea celulei la dimnsiunea naturala...asta cu vantul e o treaba ce se rezolva foarte simplu prin paletizare asa cum a facut-o si Roger Delon.
Ai rabdare vreo 2 -3 ierni in care sigur or sa mai fie probleme si in care la mine sigur o sa se ridice o stupina faina ...o sa fac filme, poze, si va invit pe toti atunci sa vedeti la fatza locului cum decurge iernarea =PROMOVARE.
Tre` sa recunosc ai facut o paralela deosebit de inteligenta intre mine si Cioaba sau fii sai...mersi, esti un dulce !!!
Din cate stiu am experimentat pe carca mea, pe timpul meu, pe banii mei, am ajuns la concluzia ca "ce promovezi matale" nu e bun cel putin in zona mea, am descoperit intre timp ca se poate si altfel...mi-am dat seama ca de fapt nu dau doi bani pe STAS-urile actuale, raspunsul la problemele mult discutate pe forumul asta nu il gasesti delimitat clar intre STAS-uri...e undeva in alta parte, fiecare e liber sa isi faca propriile alegeri, n-am indesat Delonul pe gat nimanui , eu doar IL VOI PROMOVA pe cel facut MODIFICAT de mine dupa propria mea viziune despre cum ar trebui intretinuta, exploatata o familie de albine !!
Nu-i vb de impaunare, ci de faptul ca ceea ce promovez eu este netestat inca sub toate aspectele, vreau sa fac un grup de lucru care sa il testeze...si este ceva diferit de original prin cateva lucruri, deci are nevoie de promovare !
Daca matale esti deranjat de asta ca vad ca asa te arati...ce sa-ti fac..ramai asa !..eu imi vad de ale mele..
Deci hai sa pastram totusi niste limite in felul cum ne raportam unii la altii indiferent cate scoli avem in plus sau in minus, indiferent cati stupi avem, si cati ani avem...daca pt matale eu ma autointitulez promotor asa cum cioaba s-a autointitulat rege...despre ce vorbim??..avem PROCESE DE GANDIRE DE DISCERNERE A LUCRURILOR TOATAL DIFERITE, DIAMETRAL OPUSE

mergem mai departe !!