In Racovita am taiat si eu un porc. Tot asa mare si zice gazada sa il punem in remorca, sa mergem in spate la primarie, parca era un cantar si trebuia sa il ducem cam 150 m. Dar nu am reusit sa il urcam si zice omul ca il taiem si il cantarim mort, ca nu mai conteaza. Dar oferta era tot asa de 160 de kg. L-am injunghiat l-am pus in remorca si pe cantar avea 220 Kg. Apropo de fugit, eu in majoritatea satelor din Timis, am pus porcul cu picioarele in sus in sanie, asa l-am cantarit, dupa l-am pus jos si imediat l-am injunghiat, merge foarte bine, fara chin si multe legaturi. De baza apoi la parlit este sapa de parlit, in cateva minute iei toata pielea cu par si dupa il faci cum iti convine. Asta am invatat-o la un aradean, stabilit la Berecuta. Am multe aventuri la taiat. Din pacate cei mai multi nu au carlig de taiat si te mai chinui, desi i-am intrebat de acasa, daca au. La Petromat am taiat la un om frumos in curte, betonat, carlig, din pacate satul nu avea sosea, ci un canal plin de apa si circulatia se facea, pe unde de fapt era trotuarul.