duma scrie:samuellazea scrie:FLORINELU scrie:duma scrie:Salutare !
Daca a folosit careva aceea tabla de la tipografie pentru capace la stupi si poate sa imi spuna ceva despre ea ?
Multumesc anticipat !
da am folosit acea tabla la capacele de stupi si e foarte buna si ieftina.
cumpara cat mai multa. si apoi mai citesti si presa si vezi si poze
buna asta cu presa
cine stie ce gasesi pe acolo. Poate iti vezi si poza ta pe acolo
Iti dai seama Sami sa prinda trantori pe fata de la pagina 5 s-au playboy-ul ce trag trantorii dupaia de va oua matca si pe speteze
FLORINELU scrie:vezi ca colectoarele trebuie sa le golesti in fiecare seara nu sfarsit de saptamana.
FLORINELU scrie:vezi ca te aude liviu bogos si sa vezi ce se umfla in pene,ca un cocos![]()
FLORINELU scrie:ce ti-am spus eu Duma?.a vazut ca aia au fete frumoase si palinca buna si gata sa dat infiat.![]()
duma scrie:Salutare !
poate voi fi criticat dar imi asum aceasta critica s-au " cearta " ..... sunt incepator ! Am urmatoarea intrebare : Daca am cat de 3/4 si la un moment dat dupa ce este 80% pin cu miere si capacit il ridic si m-ai adug un cat de 3/4 cu rame ce trebuie cladite ...... ce se intampla ?
proapis13 scrie:duma scrie:Salutare !
poate voi fi criticat dar imi asum aceasta critica s-au " cearta " ..... sunt incepator ! Am urmatoarea intrebare : Daca am cat de 3/4 si la un moment dat dupa ce este 80% pin cu miere si capacit il ridic si m-ai adug un cat de 3/4 cu rame ce trebuie cladite ...... ce se intampla ?
Ce se intampla...?...ceva nu se leaga ; daca vrei rame cladite pui catul cu FA la inceputul culesului nu cind mierea e capacita
proapis13 scrie:duma scrie:Salutare !
Ce se intampla...?...ceva nu se leaga ; daca vrei rame cladite pui catul cu FA la inceputul culesului nu cind mierea e capacita
un OM scrie:Si ce vrei sa faci cu ramele de 3/4 cu FA?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori