Florin Dobre scrie:Fain motanu'.
Am si eu unu' negru. E norvegian de padure. A explorat toata casa; are traseul lui pe sus pe mobila, baga gheara in acvariu printr-o fanta pentru hranire, te ataca prin surprindere(in joaca). Se intelege bine cu cainii, sare pe ei la joaca si astia il tolereaza. E foarte afectuos si viclean. Ai mei i-au pus tot felul de nume simandicoase. Eu ii zic Mickey Mouse sau maimutoiu'. Si de fapt e o ea.
BUNKA scrie:Florin Dobre scrie:Fain motanu'.
Am si eu unu' negru. E norvegian de padure. A explorat toata casa; are traseul lui pe sus pe mobila, baga gheara in acvariu printr-o fanta pentru hranire, te ataca prin surprindere(in joaca). Se intelege bine cu cainii, sare pe ei la joaca si astia il tolereaza. E foarte afectuos si viclean. Ai mei i-au pus tot felul de nume simandicoase. Eu ii zic Mickey Mouse sau maimutoiu'. Si de fapt e o ea.
Foarte tare...si mie motanu` asta mi-a inseninat zilele mai stresante si mai urate sau in care eram rupt de oboseala...un animalutz de asta intotdeauna te face sa te simti mult mai bine !!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 61 vizitatori