csaa scrie:Corect! Adica si mai mult lapte praf decat calculasem eu. Nu e cam mult?
Va salut.Dupa calcule asa ar cam trebui,insa practic nu am experienta,sint pufarez.Sanatate.
csaa scrie:Corect! Adica si mai mult lapte praf decat calculasem eu. Nu e cam mult?
CORNEL V. scrie:Turtele proteice ar trebui sa aiba proteina situata intre 10-15%
fanella scrie:De reteta aceasta ce puteti sa-mi spuneti dupa componenti este buna sau trebuie sa mai umblu pe undeva. Precizez ca anul trecut am facut tot aceasta reteta si au consumat in totalitate turtele, dar nu sunt foarte sigur daca trebuie mai multa sau mai putina proteina. Iata componenti unei portii de turta. 10 kg. zahar pudra, 2,5 kg. drojdie de bere, 2,5 kg. lapte praf degresat, 1 kg. faina de soia, 4 kg. miere si 0,720 ml. protofil.
De luni vreau sa fac si turtele proteice, pina acum am dat cite 0,5 kg. turta din zahar praf si miere cu protofil.
Daca mai sunt necesare ceva imbunatatiri ma-si bucura daca sunt corectat pina luni cind voi face turtele proteice.
CORNEL V. scrie:Florine,ce cauta protofilul si startovitul impreuna?
pngflorin scrie:Nu e reteta mea insa eu asta folosesc :
4 kg zahar pudra.....6.8 lei/kg.....27 lei.
1 kg miere.
0.250 kg faina de soia.........5 lei/0.25 kg......5 lei.
0.15 kg lapte praf...........25 lei/kg.......4 lei.
0.15 kg drojdie de bere.....12.5 lei/kg.....2 lei.
1 plic de startovit....17 lei/cutie.........3 lei.
0.2 litri Protofil..............70 lei/litru........14 lei.
aproximativ 5.5 kg turta .....55 lei, adica 10 lei/kg turta proteica.
BeeeK scrie:Am citit azi una buna . Scria cineva pe un forum (nu pe stuparitul) ca a stimulat albinele cu turte proteice sa iasa la zbor de curatie![]()
On : N-am gasit lapte praf decat la Kaufland , Raraul , 26% grasimi si 26% proteina . a folosit cineva , in ce cantiate ?
BotaPaul scrie:BeeeK scrie:Am citit azi una buna . Scria cineva pe un forum (nu pe stuparitul) ca a stimulat albinele cu turte proteice sa iasa la zbor de curatie![]()
On : N-am gasit lapte praf decat la Kaufland , Raraul , 26% grasimi si 26% proteina . a folosit cineva , in ce cantiate ?
Da . uite aici http://www.youtube.com/watch?v=jY8YDqKJoYE
BeeeK scrie:BotaPaul scrie:BeeeK scrie:Am citit azi una buna . Scria cineva pe un forum (nu pe stuparitul) ca a stimulat albinele cu turte proteice sa iasa la zbor de curatie![]()
Da . uite aici http://www.youtube.com/watch?v=jY8YDqKJoYE
Multumesc domn Paul!
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori