Rezerva care ''le da o liniste sufleteasca '' imi place , da, buna observatie .
danman scrie:Puiet nu au si nu vad ce e rau in asta din moment ce nu stau in Dragasani ci undeva la munte. Iar daca aduc polen la 10-12 grade (acum) iarasi nu mi se pare o anomalie tinand cont de situarea mea geografica. Pentru mine e foarte in regula ceea ce se intampla.
nae scrie:danman scrie:Puiet nu au si nu vad ce e rau in asta din moment ce nu stau in Dragasani ci undeva la munte. Iar daca aduc polen la 10-12 grade (acum) iarasi nu mi se pare o anomalie tinand cont de situarea mea geografica. Pentru mine e foarte in regula ceea ce se intampla.
Omule , ce spun eu si ce intelegi tu !?
Pozitia geografica n-are legatura cu discutia .![]()
Ai doua fam la Polul N /Tenerife / Marte /Draganesti Vlasca sau Ot /Dragasani , una are albina care zboara cealalta nu (la 10*)= prima are puiet si trebuie sa urce temperatura la 35*, secunda nu are si pt 15-24* nu are nevoie de toata albina si surplusul : aduce polen/creeaza furtisag /... bla-bla-bla .
iulians scrie:nae scrie:Ai doua fam la Polul N /Tenerife / Marte /Draganesti Vlasca sau Ot /Dragasani ,
De unde cunoasteti localitatea Draganasti Vlasca?
proapis13 scrie:O albina sanatoasa NU face diferenta dintre polenul de cucuta si cel de mac![]()
proapis13 scrie:Albina bolnava NU culege polen
proapis13 scrie:Polen toxic poate ajunge in stup si de acolo in pastura mai ales primavara si toamna
de la planta piciorul cocosului deoarece infloreste printre primele si se usuca printre ultimele
proapis13 scrie:Polenul recoltat direct din colector si conditionat la rece isi pastreaza toate proprietatile
proapis13 scrie:Citeste o carte despre polen si o sa te convingi ca asa este
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 52 vizitatori