[quote="liviutzbogos"]Ooo, marfa noua la cooperativa

Sa le folosesti sanatos. Si sa le imprumuti si celor ce vor avea nevoie vreodata

Ma, cu vopsitul merg pe mana lui nea Marian, doua culori sunt destul (zic eu). Si ai grija la nuantele galben, portocaliu, bej etc., albina nu face aceste diferente. Stii ce mi-a trecut mie prin cap acuma? Fetele vopsite in doua culori, restul dat din belsug cu ulei de in. Eu cred ca asa am sa procedez pe viitor. Acuma te-am incurcat cu atatea idei primite, vezi tu cum o scoti...numa negre sa nu le faci A, mi-am adus aminte despre alb. Zicea nea Marian pe-un alt topic, e o musca ce trage la culoarea alba, senotainia. Debila asta paraziteaza albinele cu larvele lor. Deci, pentru mine, albul iasa din calcul. Na, spor la treaba, frate, ai ce lucra o vreme
M-ai omorat ! .............stau si ma gandesc ! pai daca galben nu , bej nu , negru nu , portocaliu nu , rosu nu , ce imi m-ai ramane ...

glumesc ! ......... m-ai am o varianta ca si orientativa duar ..... fac toate o culoare si duar urdinisul il vopsesc alta culoare ..... apropo ...... multam fain de culori !
Cat despre alb sunt profunt pus pe gandurii am care le fac toate albe deoarece vara sa nu traga caldura ....... ce sa spun despre musca fantoma !!! vroiam podisoarele si capacele sa le fac albe !!!
P.S. asta cu imprumutatul nu se pune in discutie .....tu sti cu cine stai de vorba

Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.