Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA POZE

Sectiune pentru poze , unde poti incarca diferite poze care au ca subiect apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: poze ,,de ping-pong" intre stupari,,nici o postare fara

Mesajde janese » 31 Oct 2011, 15:39

nuclee de imperechere din lemn..fara umeri der sprijin pentru rame...placile din figura sunt din material poros gen ,,pluta"..cu rol de izolare termica si umar de sprijin rame
Fişiere ataşate
ewk pereti.JPG
janese

Mesajde janese » 31 Oct 2011, 16:11

eee
Fişiere ataşate
agitator.JPG
janese

Mesajde jonny_it » 31 Oct 2011, 17:54

janese scrie:
jonny_it scrie:
janese scrie:ww

nea Janese, dar de cand ai multietajati?

nu bate la clape de dragul clapelor(asta ca sa fiu elegant..... ;) )

Ok, am inteles, esti suparat pentru ca te-am contrazis in topicul despre descapacirea puietului; imi cer scuze, promit ca alta data sa nu mai zic nimic, chiar daca scrii prostii :lol:
jonny_it

Mesajde adycnst » 31 Oct 2011, 18:08

nea' janese ala singur din remoorca este stupisorul matale?... :lol: normal...scandura de 4...la 3 albine in stup, sa nu inghete! vezi, noi avand albine multe lucram cu scandura de doi! :lol:
adycnst

Mesajde Alecs » 31 Oct 2011, 18:33

Interesant. Sant convins ca cele doua zile au trecut foarte repede, si ca ati fi vrut sa vedeti cam tot ce avea omul in batatura. Va invidiez :D . Cine dintre noi n-ar vrea asa un schimb de experenta ( cum ne placea sa-i spunem pe vremuri nu de mult apuse ) Va felicit domnule Eugen. Daca mai aveti poze mai puneti chiar daca mai aruncam cate o glumita asa cum ne-ai obisnuit. Sa fiti sanatos.
Alecs

Mesajde proapis13 » 31 Oct 2011, 19:52

Am fost in stupina unui crescator sai replicator de regine
Mi-a aratat tot din stupina insa nu m-a lasat sa fac o poza
Nea Janesse ajunse in nordul gemaniei si facu si foto;frumos
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde balanescuadrian » 31 Oct 2011, 19:55

janese scrie:nuclee de imperechere din lemn..fara umeri der sprijin pentru rame...placile din figura sunt din material poros gen ,,pluta"..cu rol de izolare termica si umar de sprijin rame

maine poimaine te vad si pe matale cu lemn poros de o sa ti se zica nemtalaul-sovietic! :mrgreen:

te-am sunat si am vazut ca esti ocupat...apoi mi-am adus aminte ca esti la dzermanica! :mrgreen:
balanescuadrian

Mesajde gica » 31 Oct 2011, 23:43

Draceee,ce-mi vazura ochii.Janese pe langa stupi de adevaratelea.
Janese asa ca tu ramaii tot la chibritelnite?
:lol: :lol: :lol:
gica

Mesajde Ioan Guist » 01 Noi 2011, 00:38

Cat ma ?? 25 de coco/regina si nu e multumit?
Apai noi de ce sa fim in orgasm la 10?? Ca margarina Rama e mai scumpa la noi decat la ei.
Nu ai incercat sa-l convingi pe Fritz sa ne dea si noua la incepatori cate o matca ...moca? Sau macar 1000 ?? Ca uite ce ne curge mucii.

Pana una alta te invidiez.Pe bune.Sunt convins ca ai mai furat (informatie) cate ceva de pe acolo.Dupa lazi si stil, omul are istorie in chestiunea cu albinele.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde janese » 01 Noi 2011, 15:26

gica scrie:Draceee,ce-mi vazura ochii.Janese pe langa stupi de adevaratelea.
Janese asa ca tu ramaii tot la chibritelnite?
:lol: :lol: :lol:

ma...datzi-mi unu care stiti...o adresa de email..sa va trimit un film cu stupii lu janese din iunie de 120-140 de kile...sa vada si gicanu stupi...era sa zic...uzine...dar e putin...concerne(ar fi cuvantul potrivit!!!!!!!)
imi punea nepotu pana mai ieri, filme pe net..dar de la un timp asta e ocupat!!!
ps...nu am timp sa ma invatati cum se pun filme pe net!!!(si nici chef)
janese

Mesajde janese » 01 Noi 2011, 15:37

proapis13 scrie:Am fost in stupina unui crescator sai replicator de regine
Mi-a aratat tot din stupina insa nu m-a lasat sa fac o poza
Nea Janesse ajunse in nordul gemaniei si facu si foto;frumos

maaa...daca te-oi fi dus zmeu....daia nu te-a lasat sa faci poze!!..pe mine m-a luat cu viatza albinei...cu matca..trantorii si albina lucratoare...cu polenul si celelalte....si am tacut!!!.......apropos de poze...am facut vreo treisute...si s-a umplut aparatu...si i-am zis sa mi le descarce si mie pe stic...s-a dus in casa...le-a descarcat...si cand am venit in romanica...nu erau pe stic decat vreo saizeci!!!! :P :lol: m-a facut!!!!...deh,...prost sa fiu dar sa-mi reviu!!!!!
janese

Mesajde Adi Hodis » 01 Noi 2011, 16:01

janese scrie:...apropos de poze...am facut vreo treisute...si s-a umplut aparatu...si i-am zis sa mi le descarce si mie pe stic...s-a dus in casa...le-a descarcat...si cand am venit in romanica...nu erau pe stic decat vreo saizeci!!!! :P :lol: m-a facut!!!!...deh,...prost sa fiu dar sa-mi reviu!!!!!

:P
nu cumva ai uitat sa scoti capacul obiectivului ??? ... si sa se fi deschis accidental ... s-au ai obturat " ochiul " aparatului cu de´shtu´ :?

Pe bune acuma, pacat ca nu ai toate pozele ... tare as fi vrut sa " rupi gura targului " cu mai multe poze ... prea mult a intarziat " closhca " aia cu puii de aur. :)
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde jimm » 01 Noi 2011, 20:21

Te salut nea'Eugene. Bine ai venit!
Nu fi zgarcit la poze
jimm

Mesajde proapis13 » 01 Noi 2011, 23:02

janese scrie:maaa...daca te-oi fi dus zmeu....daia nu te-a lasat sa faci poze!!..pe mine m-a luat cu viatza albinei...cu matca..trantorii si albina lucratoare...cu polenul si celelalte....si am tacut!!!.......apropos de poze...am facut vreo treisute...si s-a umplut aparatu...si i-am zis sa mi le descarce si mie pe stic...s-a dus in casa...le-a descarcat...si cand am venit in romanica...nu erau pe stic decat vreo saizeci!!!! :P :lol: m-a facut!!!!...deh,...prost sa fiu dar sa-mi reviu!!!!!

Nu ma nea Janese,a fost amabil pana la poze
Era la vorba cam ca ,matale;vazurati?...va placu?....sa mai veniti..dar fara poze
Macar pe matale te lasa ca faci ce vrei cate foto vrei si le opri el pe ale mai interesante :lol:
Opri el pozele da tot nu plecashi cu mana goala
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde balanescuadrian » 01 Noi 2011, 23:49

janese scrie:imi punea nepotu pana mai ieri, filme pe net..dar de la un timp asta e ocupat!!!
ps...nu am timp sa ma invatati cum se pun filme pe net!!!(si nici chef)

trimite pe mail filmul ...vezi ca trebuie sa aiba pana in 20 de mb! .... sapt viitoare plec la mare! (curs partea a 2-a)

ptr matale imi fac mereu timp!
balanescuadrian

Mesajde Adi Hodis » 01 Noi 2011, 23:50

balanescuadrian scrie:...
ptr matale imi fac mereu timp!

maaa ... da´ pt. mine nuu ? :shock:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

AnteriorUrmătorul

Înapoi la POZE