janese scrie:jonny_it scrie:janese scrie:ww
nea Janese, dar de cand ai multietajati?
nu bate la clape de dragul clapelor(asta ca sa fiu elegant.....)
janese scrie:nuclee de imperechere din lemn..fara umeri der sprijin pentru rame...placile din figura sunt din material poros gen ,,pluta"..cu rol de izolare termica si umar de sprijin rame
gica scrie:Draceee,ce-mi vazura ochii.Janese pe langa stupi de adevaratelea.
Janese asa ca tu ramaii tot la chibritelnite?
![]()
![]()
proapis13 scrie:Am fost in stupina unui crescator sai replicator de regine
Mi-a aratat tot din stupina insa nu m-a lasat sa fac o poza
Nea Janesse ajunse in nordul gemaniei si facu si foto;frumos
salve
janese scrie:...apropos de poze...am facut vreo treisute...si s-a umplut aparatu...si i-am zis sa mi le descarce si mie pe stic...s-a dus in casa...le-a descarcat...si cand am venit in romanica...nu erau pe stic decat vreo saizeci!!!!![]()
m-a facut!!!!...deh,...prost sa fiu dar sa-mi reviu!!!!!
janese scrie:maaa...daca te-oi fi dus zmeu....daia nu te-a lasat sa faci poze!!..pe mine m-a luat cu viatza albinei...cu matca..trantorii si albina lucratoare...cu polenul si celelalte....si am tacut!!!.......apropos de poze...am facut vreo treisute...si s-a umplut aparatu...si i-am zis sa mi le descarce si mie pe stic...s-a dus in casa...le-a descarcat...si cand am venit in romanica...nu erau pe stic decat vreo saizeci!!!!![]()
m-a facut!!!!...deh,...prost sa fiu dar sa-mi reviu!!!!!
janese scrie:imi punea nepotu pana mai ieri, filme pe net..dar de la un timp asta e ocupat!!!
ps...nu am timp sa ma invatati cum se pun filme pe net!!!(si nici chef)
balanescuadrian scrie:...
ptr matale imi fac mereu timp!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori