duma scrie:
Salutare !
Faina treaba Bees....numai ca iti recomand sa pui un scoci pe tabla si dupa ce vopsesti il dai jos si iese " masa"![]()
Ai folosit pistol s-au trafalet ? Cred ca trebuie mai o mana data s-au o vosea cu putere de acoperire mai mare , se vede prin ea un pic.
FLORINELU scrie:eu zic ca e frumos,dar as avea si eu o intrebare: cat de lung e randul de vie la voinu ca sant curios dar as vrea sa stiu
![]()
BeesDream scrie:Rog toti apicultorii cu experienta sa-mi spuna ce pot face sa scap de alergie ca de albine oricum nu ma las!!!
Vorbesc foarte serios! Am trecut printr-o mare sperietura dar nu m-a speriat incat sa ma las de apicultura.. MULTUMESC tuturor care raspund!
paul scrie:mai fi o varianta, dupa ce termini lucrul la albine, daca ai fost intepat, bea cate 100 ml. de vodca, sau ceva cu tarie alcoolica peste 40* ! Numa' ai grija sa nu depasesti doza ...
duma scrie:Bees .... Pe viitor sa scapi aceasta problema , eu iti recomand cu toate ca nu snut un mare apicultor ....recurge la un echipament complect incat sa nu m-ai ai asfel de probleme !si consulta un doctor pentru tratament impotriva alergiei si precis iti va prescrie Claretine !
BeesDream scrie:Vodka e cea mai buna metoda.Paul multumesc pt raspuns dar eu vreau sfaturi serioase ca decat sa renunt la albine mai bine imi pun capat zilelor.
ves.lucian.zabrani scrie:admiram gardul tau din gradina !!! ce ar mai merge un gard belgian acolo ...
paul scrie:LE ... tu sa n-o incerci pe asta cu 200 dintr-o inghititura ca n-ai 0,1to ca mine !
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori