Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pasiune invincibila

Mesajde FLORINELU » 17 Mar 2014, 20:35

eu zic ca e frumos,dar as avea si eu o intrebare: cat de lung e randul de vie la voi :?: nu ca sant curios dar as vrea sa stiu :lol: :lol:
FLORINELU

Mesajde BeesDream » 17 Mar 2014, 21:14

duma scrie:
Salutare !
Faina treaba Bees....numai ca iti recomand sa pui un scoci pe tabla si dupa ce vopsesti il dai jos si iese " masa" ;)
Ai folosit pistol s-au trafalet ? Cred ca trebuie mai o mana data s-au o vosea cu putere de acoperire mai mare , se vede prin ea un pic.

Am vopsit tot la pensula!!! :lol: Am dat doua maini de vopsea dupa doua maini de grund. Nu se vede nimic prin ea.. :|
my facebook | my YM: bees.dream@yahoo.com
BeesDream

Mesajde BeesDream » 17 Mar 2014, 21:16

FLORINELU scrie:eu zic ca e frumos,dar as avea si eu o intrebare: cat de lung e randul de vie la voi :?: nu ca sant curios dar as vrea sa stiu :lol: :lol:

Ai intrebat de randul de vie ca ai vazut bolta din fata :lol: Dar ete si pe cea din gradina :D

Snapshot_2014-03-17_201530.jpg
BeesDream

Mesajde BeesDream » 18 Mar 2014, 19:09

Acum vreo doua ore am depistat. :(((

AM ALERGIEEE :((((((((((

Am fost intepat de 3 albine la rand in timp foarte scurt si mi s-a facut cam rau. Mi se urcase sangele in cap, ma inrosisem tot, ardea pielea pe mine, bubite peste tot dupa care m-a luat o mancarime groaznica care o am si acum si abea mai respiram. Am fost de urgenta la un medic si mi-a facut doua injectii cu hidrocortizon.
Parca ma simt mai bine dar nu scap de mancarime din cap pana in picioare. :(
Uitati si voi ce e pe mine:

Snapshot_2014-03-18_180642.jpg
BeesDream

Mesajde BeesDream » 18 Mar 2014, 19:09

Snapshot_2014-03-18_180710.jpg
BeesDream

Mesajde BeesDream » 18 Mar 2014, 19:12

Mana in care am fost intepat e putin umflata iar degetul aratator al aceleiasi maini in care am fost intepat pot bate cuie cu el fara probleme :lol:

Snapshot_2014-03-18_180542.jpg
BeesDream

Mesajde BeesDream » 18 Mar 2014, 19:16

Rog toti apicultorii cu experienta sa-mi spuna ce pot face sa scap de alergie ca de albine oricum nu ma las!!!

Vorbesc foarte serios! Am trecut printr-o mare sperietura dar nu m-a speriat incat sa ma las de apicultura.. MULTUMESC tuturor care raspund!
BeesDream

Mesajde paul » 18 Mar 2014, 19:23

BeesDream scrie:Rog toti apicultorii cu experienta sa-mi spuna ce pot face sa scap de alergie ca de albine oricum nu ma las!!!

Vorbesc foarte serios! Am trecut printr-o mare sperietura dar nu m-a speriat incat sa ma las de apicultura.. MULTUMESC tuturor care raspund!

Bees Dreame, sa ai tot timpul la purtator Claritine. Dupa ce lucrezi la albine si mai iei ceva intepaturi sa iei cate o pastiluta de Claritine !
Nu-ti fa probleme ! Dupa ce se va obisnui organismul cu veninul (activeaza anticorpi pe cale naturala) nu o sa mai ai nevoie de Claritine !
LE ... ar mai fi o varianta, dupa ce termini lucrul la albine, daca ai fost intepat, bea cate 100 ml. de vodca, sau ceva cu tarie alcoolica peste 40* ! Numa' ai grija sa nu depasesti doza ... :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde duma » 18 Mar 2014, 19:27

Bees .... Pe viitor sa scapi aceasta problema , eu iti recomand cu toate ca nu snut un mare apicultor ....recurge la un echipament complect incat sa nu m-ai ai asfel de probleme ! ;) si consulta un doctor pentru tratament impotriva alergiei si precis iti va prescrie Claretine !
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde BeesDream » 18 Mar 2014, 19:28

paul scrie:mai fi o varianta, dupa ce termini lucrul la albine, daca ai fost intepat, bea cate 100 ml. de vodca, sau ceva cu tarie alcoolica peste 40* ! Numa' ai grija sa nu depasesti doza ... :lol:

Vodka e cea mai buna metoda. :lol: Paul multumesc pt raspuns dar eu vreau sfaturi serioase ca decat sa renunt la albine mai bine imi pun capat zilelor. :(
BeesDream

Mesajde BeesDream » 18 Mar 2014, 19:34

duma scrie:Bees .... Pe viitor sa scapi aceasta problema , eu iti recomand cu toate ca nu snut un mare apicultor ....recurge la un echipament complect incat sa nu m-ai ai asfel de probleme ! ;) si consulta un doctor pentru tratament impotriva alergiei si precis iti va prescrie Claretine !

Multumesc Duma, o sa-mi cumpar si un combinezon complet dar vreau un combinezon facut dintr-un material prin care sa nu intre acul ca la ce material au cele din Romania intra fara probleme. Daca consult doctor care doar imi spune de Claritine il consult degeaba. :( Mai intreb eu pe altii care au avut alergie la fel ca mine de la inceput si acum nu mai au nimic, umbla dezbracati in pielea goala la albine. Multumesc inca o data!
BeesDream

Mesajde ves.lucian.zabrani » 18 Mar 2014, 19:42

admiram gardul tau din gradina !!! ce ar mai merge un gard belgian acolo ...
:P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde paul » 18 Mar 2014, 19:46

BeesDream scrie:Vodka e cea mai buna metoda. :lol: Paul multumesc pt raspuns dar eu vreau sfaturi serioase ca decat sa renunt la albine mai bine imi pun capat zilelor. :(

Tu ai impresia ca ti-am dat un sfat neserios ??? :o
Hai sa-ti spun una ... primavara lui 2012, prin aprilie, dupa amiaza. Venea furuna mare si m-am dus sa le pun sirop la albine ca anuntau astia de la meteo vreo cateva zile cu ploaie. Grabindu-ma sa nu inceapa ploaia nu am mai facut fum. Cand am ridicat primul podisor, s-a ridicat nor de albine asupra mea. Aveam o masca apicola tip hanorac si avea borurile palariei cam mici. Batea un vant turbat si-mi lipea de fata plasa de la masca apicola !Bineinteles ca toate albinele au atacat fata. La un moment dat nu mai vedeam nimic si trebuia sa suflu ca sa pot vedea ceva ! Cred ca mi-am luat atunci peste 100 de ace in fata, pe frunte si in general in zona fetei. Bineinteles ca am inchis stupul si m-am dus sa fac fum. Am rezolvat-o cumva, dar ramanea problema ... am luat o groaza de ace in fata, a doua zi trebuia sa ma duc la serviciu (lucrez cu publicul) si cum sa procedez ??? Mi-am scos acele care mai erau infipte si m-am infipt intr-o sticla de Stalinskaya din care am baut de dusca (dintr-o suflare) cam 200-250 ml. :o Inafara faptului ca mi s-a ridicat nivelul de buna-dispozitie , m-am inrosit foarte tare la fata si pulsul a luat-o usor razna, nu m-am umflat absolut deloc ! A doua zi, inafara faptului ca eram usor rosu la fata, nu se obseva nimic neobisnuit ! Asa ca ...
LE ... tu sa n-o incerci pe asta cu 200 dintr-o inghititura ca n-ai 0,1to ca mine ! :idea:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde BeesDream » 18 Mar 2014, 19:52

ves.lucian.zabrani scrie:admiram gardul tau din gradina !!! ce ar mai merge un gard belgian acolo ...

Adica? :D Cum e gardul belgian? :lol: Eu vreau sa imbrac tot gardul cu Lonicera (mana maicii domnului) ca e bun si pt albinutze. Acum insa nu stiu ce sa fac cu alergia. :(
BeesDream

Mesajde BeesDream » 18 Mar 2014, 19:56

paul scrie:
LE ... tu sa n-o incerci pe asta cu 200 dintr-o inghititura ca n-ai 0,1to ca mine ! :idea:

Ce sa spun.. Deci practic trebuie sa-mi iau o sticla de Stalinskaya in buzunar la fiecare control. :lol:
Cred ca exagerezi cu 100 intepaturi dintr-un foc. Si in documentare se spune ca omul nu poate rezista la mai mult de 50 de intepaturi odata.. In fine.. macar ma incurajezi. Eu vreau sa gasesc o metoda prin care sa scap de alergie si o voi gasi cu siguranta. ;)
BeesDream

Mesajde teinegru64 » 18 Mar 2014, 20:20

Am avut doi ucenici ....care mi-au ascuns ca sunt alergici la intepaturi.Unul a facut un tratament de vreo 30 de milioane(acum vreo 12 ani) si fara frica a intrat in stupina la bustul gol...dupa prima intepatura ...la spital.Celalant, mai subtire financiar....dupa vreo trei vizite (dramatice) la medicul de familie a scapat de alergie.De primul nu mai stiu nimic ...al doilea ...sunt mandru de el. Acum imi da lectii...de apicultura.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?