kiloz scrie:In miere nediluata se lipesc albinele si mor,sa nu vorbim de pericolul de furtisag,sau de transmiterea de boli contagioasa.In nestiinta de cauza multe se fac,dar pe urma suporta si consecintele.Deci dati inainte si o sa vedeti pe pielea voastra rezultatele.
Daniel_new scrie:Upsssss,la asta nu m-am gandit,eu le-am pus niste betisoare in hranitor,sa nu se inece,sper sa fie mai pricepute ele decat mine,cat despre furtisag,am bagat mierea seara dupa incheierea zborului,ramane sa vad maine rezultatele;legat de boli,sunt tratate familiile,nu stiu vreo problema dintr-astea nu-mi ramane decat sa ma rog sa fie totul ok. va voi tine la curent cu ce se intampla ca,in cazul in care e gresit,sa nu mai faca si altii la fel.
Daniel_new scrie:............dar cred ca Dumnezeu ma iubeste si imi tine albinutele in viata mai mult decat as face-o eu prin propriile forte. Asa ca sunt ffff linistit. Multumesc inca o data Andrei!
Daniel_new scrie:Am ramas dator cu lamuriri.
Andrei Ignatov are dreptate 100%,luasera aproape toata mierea din hranitor,mai era foarte putin pe fundul hranitorului,nu erau albine moarte si nici furtisag;nici nu se zaharisise peste noapte asa ca totul e ok ceea ce ma determina ca pe viitor sa repet procedura daca va mai fi cazul. Va multumesc tuturor pentru sugestii si sfaturi! Doamne ajuta!
sovian scrie:ce fel de hrana? sirop? cum?
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 27 vizitatori