gigibecalul scrie:Felicitări, prietene! Ai din nou albine!
Multumesc frumos! Bineinteles ca am si vreau sa le inmultesc.
gigibecalul scrie:Felicitări, prietene! Ai din nou albine!
liviutzbogos scrie:cristian bh scrie:
La venin ai alergie,stupii ti-au crapat inainte sa bagi albine in ei,vopseaua pute a dracului,cu pensula nu-ti place sa dai
Ia da-i dumneata un stup gata vopsit,
modigliani scrie:Ce zici ?
cristian bh scrie:Ia da-i dumneata un stup gata vopsit,
BeesDream scrie:Nu-mi vine sa cred cata rabdare ai sa dai asemnea explicatii.
Esti un geniu!![]()
niculita scrie:Buna D.le `pasiune invincibila`.Bun venit in rindurile noastre ale apicultorilor si sper ca aceasta pasiune sa fie chiar`INVINCIBILA` si cu multe satisfactii.Sa stii ca la inceput totul este greu,chiar uneori foarte greu,dar nu trebuie niciodata sa renunti.Cum am inceput si eu ca si multi altii cu inceputul si luindu-ma dupa un alt bun amic de la Bihor(Cristi Bh) m-am hotarit sa-ti fac cadou si sa-ti trimit prin curier un stup(chit)neansamblat pentru un stup pe 10 rame complet(inclusiv diafragma si ramele neansamblate).Sper sa te folosesti de el,dar pina a ti-l trimite da-mi te rog adresa completa la tel.0749 520 963,sau pe FB(Nicu Coman),deoarece nu prea am timp sa stau pe net.Nu este o gluma ci un lucru serios asa ca te rog sa ma suni,sau daca nu trimite-mi mesj si te sun eu.Mult succes,multa bafta si sper ca acesta pasiune sa fie CHIAR INVINCIBILA![]()

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 26 vizitatori