zimtelro scrie:Care este perioada optima pentru despachetare, stiu ca in functie de temperaturi, dar cand?
ascuta scrie:Am un singur stup pe care il tin asa de hobby,
Intrebare :trebuie sa imi inscriu stupul la primarie?
noua lege a apiculturii e asa de vaga ca nu stiu cum sa o inteleg
rihmond scrie:Se poate completa stupul cu rame partial cladite,dar puse dupa diaframa
De pus rame in care sa mai crescut puiet,nu mai am decit cite una pentru fiecare stup.
cornelioandanciu scrie:Prietene, asa imi trebuie daca incerc sa ajut un individ ca tine.Cu 15 ani de apicultura pot si eu sa-ti dau un raspuns bun.Dar ce folos! Si ca tine sint multi ! Din cauza unora ca tine nu am mai ajutat pe nimeni.Si daca observi, nici altii nu prea o mai fac.Sa fii sanatos!
P.S.Nu te-ai gandit sa le dai uruiala ca la porci?
csaa scrie:cornelioandanciu scrie:Prietene, asa imi trebuie daca incerc sa ajut un individ ca tine.Cu 15 ani de apicultura pot si eu sa-ti dau un raspuns bun.Dar ce folos! Si ca tine sint multi ! Din cauza unora ca tine nu am mai ajutat pe nimeni.Si daca observi, nici altii nu prea o mai fac.Sa fii sanatos!
P.S.Nu te-ai gandit sa le dai uruiala ca la porci?
Mda! multumesc pentru raspuns. Am citit inceputul si m-am cam inflamat. Turtele le mai las putin, pana dupa ploile care urmeaza.
AAA! Da ! Am observat ca forumul devine forum de mishtocareala din ce in ce mai mult si din ce in ce mai putin forum de apicultura.
duma scrie:rihmond scrie:Se poate completa stupul cu rame partial cladite,dar puse dupa diaframa
De pus rame in care sa mai crescut puiet,nu mai am decit cite una pentru fiecare stup.
In functie de puet ... rezerve de hrana .... eu asi pune-o penultima rama ! strict parerea mea ! poate una cu miere din rezerva de asta toamna ..... dar una partial cladita dupa diafragma nu-i inteleg rostul .
rihmond scrie:Le-am pus dupa diafragma pentru ca in stup sunt mai protejate contra gaselnitei.
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 27 vizitatori