paul scrie:Hellou, colegii care ati pus colectoarele, ca deh, "unii vor sa faca bani nu doar sa se dea artisti din spatele tastelor", asa-i ca era mai bine sa va fi scrantit mana inainte de a va veni ideea "revolutionara"de a monta colectoarele in ... martie ???
jenica67 scrie:Paule, in oras au fost -1 azi nopate si 13 la prinz. La sat a fost azi nopate +1 grad si 16 la pranz, dar maine si poimaine 18 grade, sambata si duminica 19, luni 20 si ni se falfaie, am largit deja de doua ori cuibul si duminica il umplu cu rame la toti stupii. La mine saptamana viitoare infloreste prunul si voi avea rame la construit. Cred ca o sa le scot si cate o rama cu pastura, sa le-o pun la rezerve. Daca consideri ca este abia 1 aprilie, eu zic ca este bine. Aprilie se anunta foarte ploios. Om vedea cum evolueaza curentii si vremea.
paul scrie:irina scrie:Sincer,nu pot sa ma bucur de vremea asta.Mai bine soare si cu ....teama blocarii cu polen.
Pai cum sa nu-mi amintesc,Paul?![]()
Da, tot fara identitate.....deocamdata.
Uite vezi ... gandim altfel !
Eu ma bucur de vremea asta ! In primul rand, toata albina sta in stupi si ingrijeste puietul ! Daca avem miere si pastura, reginele oua intens ca ... are cine cloci.:
Albinel scrie:
si in cazul meu ..ca tin mierea si pastura dupa diafragma sparta si sub folie..crezi ca am o ponta mai slaba ??
paul scrie:Albinel scrie:
si in cazul meu ..ca tin mierea si pastura dupa diafragma sparta si sub folie..crezi ca am o ponta mai slaba ??
Albinel ... tinand cont ca esti in zona de sud a tarii si vad la meteo minime de +7,+8* C noaptea, nu cred sa fie nici o problema ! Dupa cum probabil ai remarcat, am facut precizarea ca trebuie sa fie miere si pastura ... in stupi !!!N-am precizat expres ... in cuib !
![]()
La temperaturile nocturne din zona mea +1,+2*C maximum (in aceasta perioada) nu m-as incumeta sa pun ramele cu provizii dupa diafragma ! Vorba cantecului ... "La tati ni-i greu, da nu la fel"!
Florin Dobre scrie:Lasa Irina ca de maine iar iese soarele cateva zile. Sa vezi polen si nectar dupa ploaia asta...punem caturile.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori