Un raspuns sincer va rog
popik50 scrie:. Asta nu pot sa intelegdaca e o afacere neprofitabila de ce o mai continua.
La mine sincer daca nu merge ceva voi renunta dar daca se poate ceva am sa spun adevarul gol golut. .
alt stupar scrie:oare chiar va trebui repetat la nesfarsit ca in apicultura, pentru a trai daor din apicultura, un numar mare de stupi este absolut obligatoriu nu este nici pe departe suficient ?
este asa greu de inteles ca "meseria" face diferenta ?
cum naiba poate cineva face calcule de felul... cu 190 de stupi nu se poate trai dar cu 199 se poate ?
si cum nimeni nu se intreaba daca nu cumva o posibila explicatie ar fi ca reuseste sa traiasca ala care face ce trebuie si cand trebuie in procent de 99% si e prieten cu falimentul ala care face doar 90% ???
popik50 scrie:Nea Gica cate familii de albine aveti? Sunteti multumit de rezultatele obtinute? De cand va ocupati de albine? Daca ar fi sa mai aveti anii cand v-ati apucat de apicultura ati mai face acelasi lucru?
Un raspuns sincer va rog
popik50 scrie:Va mai ocupati cu altceva in afara de albine pentru a scoate ceva banuti?
proapis13 scrie:popik50 scrie:. Asta nu pot sa intelegdaca e o afacere neprofitabila de ce o mai continua.
La mine sincer daca nu merge ceva voi renunta dar daca se poate ceva am sa spun adevarul gol golut. .
Pana una-alta ia tasteaza tu pe forum cam ce-ai vrea sa faci in anul ce vine
cu ce ai acum adica sa-ti faci un plan de afaceri cu cat capital vii in ce
investesti si cat;cata ceara, cate regine, roi, etc....
Pune si cata miere preconizeci ca o sa scoti facand pastoral si la ce floare
pretzul aproximativ cu care intentionezi sa vinzi;restul completeza tu
salve
popik50 scrie:..........
La mine sincer daca nu merge ceva voi renunta dar daca se poate ceva am sa spun adevarul gol golut.
..
popik50 scrie:Va mai ocupati cu altceva in afara de albine pentru a scoate ceva banuti?
alt stupar scrie:popik50 scrie:Nea Gica cate familii de albine aveti? Sunteti multumit de rezultatele obtinute? De cand va ocupati de albine? Daca ar fi sa mai aveti anii cand v-ati apucat de apicultura ati mai face acelasi lucru?
Un raspuns sincer va rog
Popik,
poate ca in fond tu esti fecior fain... numai ca vezi tu, daca tot e vorba de afaceri profitabile in breasla asta, pai atunci profitabile le fac aia care se zbat, se informeaza din toate sursele posibile. Si mergand mai departe, tare ciudat mi se pare sa-l mai intrebe cineva pe nea Gica cate familii de albine are, atata timp cat a precizat in destule ocazii numarul lor pe forumul acesta sau pe cel vechi.
Rezulta zero interes pentru citire-cautare de informatiiE bine!
Las ca albina zboara si fara sa stim noi cate aripi foloseste pentru a zbura
MyBees scrie:Popik, din apicultura se poate trai la fel de bine ca din afaceri cu petrol.
Gigel, baiatul care iti baga benzina la pompa si iti spala parbrizul(sau doar ti-l da cu zoaie) traieste din afaceri cu petrol.
Nea Costel care are o statie de benzina la Copaceni, traieste din afaceri cu petrol
Dinu Patriciu(pe asta sper sa il stii) traieste din afaceri cu Petrol
Deci se poate, baga mare!![]()
PS. Vezi ca ultimul e singur
popik50 scrie:..........
La mine sincer daca nu merge ceva voi renunta dar daca se poate ceva am sa spun adevarul gol golut.
..
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 44 vizitatori