Dila Daniel scrie:Florinelu,banuiesc ca stii faptul ca numele de la avatar este scris cu litere mari la inceput,si ca el este numele si prenumele meu.
Am rugamintea sa folosesti majuscule si tu la inceput de nume sau prenume,cel putin in adresarea directa.
Ca imi zici Daniel sau Dila sau DD...mi-e totuna,dar respecta-mi numele ca sa ai acelasi respect din partea mea.
vezi tu domnule DD unii dintre noi poate nu le avem asa de mult ca altii cu gramatica,literatura,istoria,sau alte stiinte,sau cu calculatorul ori santem la o varsta mult prea inaintata ca sa bagam in seama toate chichitele astea cu litere mari sau mici,poate santem cateodata mai obositi si gresim la scris,fapt pentru care ne cerem mii de scuze.
dar aici vorbim totusi despre apicultura ,la care ne pricepem cu totii mai mult sau mai putin si dupa umila mea parere nu ar trebui sa ne suparam asa de tare pentru niste greseli gramaticale.
de fapt intrebarea mea era cum sa-mi pot face si eu o asemenea stampila care mi-ar fi folositoare si in alte activitati nu numai la apicultura.
cu multumiri si mult respect FLORINELU.
acuma daca nu va este cu suparare,am si eu o intrebare:numele meu cu ce fel de litere e scris ls avatar???