Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: D.D. -Dila Daniel

Mesajde Dila Daniel » 06 Apr 2014, 14:04

Florinelu,banuiesc ca stii faptul ca numele de la avatar este scris cu litere mari la inceput,si ca el este numele si prenumele meu.
Am rugamintea sa folosesti majuscule si tu la inceput de nume sau prenume,cel putin in adresarea directa.
Ca imi zici Daniel sau Dila sau DD...mi-e totuna,dar respecta-mi numele ca sa ai acelasi respect din partea mea.
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde Dila Daniel » 06 Apr 2014, 14:10

ionut vlv scrie:Daniele ,ce sa zic decat spor la treaba!s-a cam innegrit matrita nu cumva i-ai dat temperatura prea mare?si sa nu uiti sa o mai cureti din cand in cand mai ales cand o sa stantezi rame mai vechi.o poza mai in detaliu

Pai temperatura...o fi mai mare,dar nu exagerata.Si am stantzat deja 80 de etaje...fara sa fie nevoie de curatire.Crezi tu ca si daca iese ceva mai "intinat"sau mai gros ,sau neuniform de ars...ma penalizeaza sefu? :) Serios,oricum ar fi de perfecta sau imperfecta stantzarea unei rame,atata timp cat se vede ceva din nume,scopul a fost atins...
Am mai facut o mica modificare.Am decupat din partea din fatza(de deasupra -cum vine prinsa de lampa), la nivelul chenarului,si am adaugat o bucatica de tabla ce depaseste matritza cu 1 cm...astfel incat marginea stantzei sa se ghideze exact pe rama,fara sa mai fiu eu atent cum o asez.
Doar ca acea tablitza trebuie prinsa cu un surubel ce se infileteaza in matritza(gaura si filetul facut de mine)sa poata fii data jos cand se doreste imprimarea pe o suprafatza plana.

...am sa revin cu poze,putin mai tarziu...
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde CATALIN » 06 Apr 2014, 14:41

na talent....stupi stantati....rame stantate......toata stupina monitorizata video...ce mai urmeaza nea Dane???
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde Dila Daniel » 06 Apr 2014, 15:29

si arme de foc...si cele enumerate de tine mai sus...ce sa urmeze?
...sa incerce careva sa fure... :lol:
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde Dila Daniel » 06 Apr 2014, 15:30

Dila Daniel scrie:...
Am mai facut o mica modificare.Am decupat din partea din fatza(de deasupra -cum vine prinsa de lampa), la nivelul chenarului,si am adaugat o bucatica de tabla ce depaseste matritza cu 1 cm...astfel incat marginea stantzei sa se ghideze exact pe rama,fara sa mai fiu eu atent cum o asez.
Doar ca acea tablitza trebuie prinsa cu un surubel ce se infileteaza in matritza(gaura si filetul facut de mine)sa poata fii data jos cand se doreste imprimarea pe o suprafatza plana.

..am sa revin cu poze,putin mai tarziu...

uite si poza cu modificarea...sper sa se inteleaga ce am facut!
Fişiere ataşate
IMG10246 (Custom).jpg
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde ionut vlv » 06 Apr 2014, 16:20

foarte utila modificare !80 de etaje?adevarul ca ,la cum e timpul afara, e o zi buna de stantat rame,facut copii (cine nu are) sau numarat bani(cine are).noi...tu stantezi rame,eu pun faguri .restul... :lol:
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea. În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
ionut vlv

Mesajde mircea.costache » 06 Apr 2014, 18:40

Dila Daniel scrie:si arme de foc...si cele enumerate de tine mai sus...ce sa urmeze?
...sa incerce careva sa fure... :lol:

Stai linistit ca se gaseste si cin' sa fure.
Sa fi tu sanatos si hotii ghinionisti la stupi tai.I rest nu te pune cu hotul ca pe el nu-l intereseaza stantele, ramele, stupi,....????.Albinele n-au valoare?

Salutare si cu bine.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde Dila Daniel » 06 Apr 2014, 18:42

stau linistit fiindca stiu ca polita Romana imi vegheaza somnul! :lol:

...aaaa?...sau invers?
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde mircea.costache » 06 Apr 2014, 21:04

Buna Seara !

Chiar nu vezi vulnerabilitatea in POLITIE.
A ajuns "resursa umana" in politie sa se joace cu sistemul imunitar mai ceva ca citez: "matele cu ghemele".Ai vazut cum ditamai "Ofiterul Politiei Romane",de fapt un afteremarket, mai avea putin si mergea in coloana oficiala fara permis de conducere autovehicule.Te crucesti frate.TU VREI SA MIZEZI PE POLITIE ???? Risca-te.

P.S. Pentru popi de pe forum .Asta a fost popa si falsa credinta l-a dus sus .Ajuns acolo n-a bagat de seama ca un popa nu are credinta precum are un preot si s-a trezit in minciuna si la propiu si la figurat
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde FLORINELU » 06 Apr 2014, 22:08

Dila Daniel scrie:Florinelu,banuiesc ca stii faptul ca numele de la avatar este scris cu litere mari la inceput,si ca el este numele si prenumele meu.
Am rugamintea sa folosesti majuscule si tu la inceput de nume sau prenume,cel putin in adresarea directa.
Ca imi zici Daniel sau Dila sau DD...mi-e totuna,dar respecta-mi numele ca sa ai acelasi respect din partea mea.

vezi tu domnule DD unii dintre noi poate nu le avem asa de mult ca altii cu gramatica,literatura,istoria,sau alte stiinte,sau cu calculatorul ori santem la o varsta mult prea inaintata ca sa bagam in seama toate chichitele astea cu litere mari sau mici,poate santem cateodata mai obositi si gresim la scris,fapt pentru care ne cerem mii de scuze.
dar aici vorbim totusi despre apicultura ,la care ne pricepem cu totii mai mult sau mai putin si dupa umila mea parere nu ar trebui sa ne suparam asa de tare pentru niste greseli gramaticale.
de fapt intrebarea mea era cum sa-mi pot face si eu o asemenea stampila care mi-ar fi folositoare si in alte activitati nu numai la apicultura.
cu multumiri si mult respect FLORINELU.
acuma daca nu va este cu suparare,am si eu o intrebare:numele meu cu ce fel de litere e scris ls avatar???
FLORINELU

Mesajde iunicu » 07 Apr 2014, 00:16

Imi permit sa raspund eu. Acea matrita se poate confectiona in orice atelier de gravura. Se pot confectiona modele pentru montat pe letcon.
Odihneste-te in pace Gica!
Odihneste-te in pace Kamy!
iunicu

Mesajde Dila Daniel » 07 Apr 2014, 13:47

FLORINELU scrie:...
acuma daca nu va este cu suparare,am si eu o intrebare:numele meu cu ce fel de litere e scris ls avatar???

Nu am scris numele avatarului,ci m-am adresat cu un apelativ folosit de dvs.dupa cum observati,(am subliniat) mai jos,in postarea copiata de la pagina dvs.personala.
daca pe viitor vreti sa fiti "spiritual",incercati altceva...eventual un zambilici la final.
FLORINELU scrie:domnule Florin,asculta la Florinelu.cu albinele trebuie sa fii mult mai bland decat cu infractorii,chiar daca te mai si inteapa cateodata.AM GLUMIT. spune-ne mai multe,ca doar vorbele-s pe gratis pe la noi.

aici aveti un link de la anunturi,unde aveti toate datele necesare.(referitoare la stampila)
http://stuparitul-anunturi.com/viewtopic.php?f=10&t=483
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde MIHAI BALS » 07 Apr 2014, 23:43

FLORINELU scrie:dila si daniel sa stii ca imi place stampila aia cu lampa,e smechera ,acuma daca prinzi pe cineva la furat ii pui o stampila in frunte sau ....unde vrei tu sa te tina minte , nu de alta. acuma eu lampa am , colier am, bunavointa am, dar stampila, stampila cum o fac? ca aici e baiu.

florinica,unde ai colieru?
sa nu fie cumva pe mana!
MIHAI BALS

Mesajde delorin I » 24 Iul 2014, 22:33

Grozava ideea...cu stantatul si adaptorul de lampa! Multumesc! Eu ma gandesc sa le stantez in partea inferioara..sa fie mai discret!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde FLORINELU » 26 Iul 2014, 21:20

poate te ajuta cu ceva http://stuparitul-anunturi.com
scuze,am vrut sa trimit in alta parte,dar nepriceperea si nici nu stiu sa sterg.
FLORINELU

Mesajde ves.lucian.zabrani » 12 Sep 2014, 07:22

La multi ani !!!
Cu sanatate !!!
MAXIMA , evident !!!
:P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?