perma scrie:Domnilor, sper ca nu mutam topicul cu clarificari sima marian aici la clarificari catalin. Nu stiu cum dracu' am eu magnet spre topicurile in care-i cu scandal. Catalin s-a descarcat pe topicul respectiv, sunt convins ca regreta, de asemenea sunt convins ca multi apropiati i-au tinut morala, cred ca ajunge o bata la un car cu oale. Cataline, pune poze cu stupina, sa ne mai clatim si noi ochii! Bafta tuturor!
P.S.: sunt convins ca la un timp dupa, majoritatea regreta ca s-au lasat condusi de orgoliu si si-au dat frau liber limbajului.
nu cred ca putem spune ca aici este un scandal......dupa cum ai spus orgoliu....asta a fost
daca pe State l-am privit ca un dusman..acum as fi dispus sa fac orice sa-l stiu prieten (deocamdata virtual)d-nul IGNATOV respect pana la Dumnezeu....Mircea63..un mare domn JENASE..MY BESS...GEOVANI...DD..PUPEMEA.PROBABIL CA AM GRESIT CA AM NOMINALIZAT nume sunt multe si-mi cermi de scuze pt ce pe care i-am omis....insa ei m-au apreciat si m-au sfatuitnumai de bine.....pt a nui dezamagi am sa fiu eu ASA CUM MA STIU EI